Haberler

Gürsel Tekin'den Roman Çifte 100 Tl

Cumhuriyet Halk Evleri'nin açılışını gerçekleştirmek üzere Edirne'ye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, düğün hazırlığındaki Roman çifte 100 TL taktı.

Cumhuriyet Halk Evleri'nin açılışını gerçekleştirmek üzere Edirne'ye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, düğün hazırlığındaki Roman çifte 100 TL taktı.

Açılışını yaptığı Cumhuriyet Halk Evleri Edirne Şubesi'nde açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin, Amerika'nın Sarai Sierra'ya nasıl sahip çıktığını örnek göstererek, "Acaba bu ülkede kaybolan insanlarımıza sahip çıkan bir devlet var mı?" dedi. Tekin, "Amerikalı bir kadın İstanbul'da kayboldu. Daha sonra acıklı bir olayla öldürülerek bulundu. Kaybolduğu dönemde bir ülkenin bütün kurumları ayağa kalktı sadece bir kişi için. Ölümünden sonra da bir devlet ciddiyeti içerisinde bir yurttaşına nasıl sahip çıktığına hepimiz şahit olduk. Acaba bu ülkede kaybolan insanlarımıza sahip çıkan bir devlet var mı?" diye konuştu.

Akil İnsanlar Komisyonu'nu da eleştiren Tekin, "Eğer bu parlamentoda bir iç barış sağlanacaksa öncelikle dört siyasi partinin üç tanesinin milletvekillerinin tutsak olduğu bir yerde barış istemek insafsızlıktır, haksızlıktır. Genel başkanımız bir yıl öncesinde Başbakan'ın bütün nezaketsizliğine rağmen üç arkadaşımızla birlikte Başbakan'ın yanına gitti. 'Gelin bu süreci hep beraber çözelim' dedi. Bu sürecin bir parçasında da Akil Adamlar Komisyonu'nun oluşturulabileceğini demişti. Ne dedi Başbakan? 'Kimmiş bu akil adamlar. Biz bunları denedik' demedi mi? Denenmişi neden deniyorsun Sayın Başbakan? CHP'nin önerileri dikkate alınacaksa CHP'nin sadece bugün değil, 25 yıldır bu meselelerle ilgili çok ciddi hazırlıkları var. Elbette ki iç barış ve terörün bitmesi için her şeyi yaparız ama hiç kimse bize barış dersi vermeye kalkmasın" dedi.

Tekin, daha sonra Saraçlar Caddesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında davul zurna sesini duyan Tekin, evlilik öncesi hamam geleneğini yerine getiren Roman çiftin yanına gitti. Roman çifte mutluluklar dileyen Tekin, gelin adayına 100 TL taktı. Milletvekilleri Süheyl Batum ile Mahmut Tanal'ın da katıldığı programda Tanal'ın elindeki değnek dikkat çekti. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Amerika Birleşik Devletleri Sarai Sierra Gürsel Tekin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title