Haberler

Gökçek'ten tarihi zirveyle ilgili tartışma yaratan paylaşım: Gizli ortak nerede, fotoğrafa dikkatli bakın

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısıyla bir araya gelen muhalefet partisi liderleri, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem konusunda nihai istişarelerin yürütüldüğü kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Liderlerin ilk kez bir arada fotoğraf verdiği zirve kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, görüşme eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de hedefindeydi. Gökçek yaptığı paylaşımda toplantının gizli ortağının Selahattin Demirtaş olduğu iddiasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısı üzerine 6 muhalefet partisinin genel başkanları dün akşam bir araya geldi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener, Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve DEVA partisi lideri Ali Babacan'ın katıldığı toplantı 5 saat 30 dakika sürdü.

GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN ÇOK SAYIDA YORUM YAPILDI

Toplantının ana gündem maddesinin Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem olduğu öğrenilirken, kamuoyunda geniş yankı uyandıran görüşmeye ilişkin çok sayıda paylaşım yapıldı.

GÖKÇEK'TEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Bu paylaşımlardan en dikkat çekici olanlarından biri de eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e aitti. Twitter hesabından 6 muhalefet partisi liderinin görüşmesine ilişkin bir fotoğraf paylaşan Gökçek, ittifakın gizli ortağının eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş olduğunu iddia ederek görsel de ona da yer verdi.

"KILIÇDAROĞLU ÖDÜL VERİYORMUŞ"

Gökçek paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

"Gizli ortak nerede? Fotoğrafa dikkatli bakın. Bulanlara Kılıçdaroğlu ödül veriyormuş"

Gökçek'ten tarihi zirveyle ilgili tartışma yaratan paylaşım: Gizli ortak nerede, fotoğrafa dikkatli bakın

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Melih Gökçek İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

Osman Tokgonul:

İ . Melih gene rahat durmamış . Bekle , acele etme sana da sıra gelecek . Zannetme ki seni unutacaklar . Herkes unutsa Mansur başkan unutmaz .

434
141
yanıtYanıtla
Metin Demir:

melihi hdpyi bilmem çocuklarının geleceği ölkenin birliği için tek bir yol var rte

129
416
yanıtYanıtla
Ali Kemal BATUMLU:

Bravo Metin Hicvine bayıldım,anlayana sivrisinek saz anlamayana RTE az

yanıt66
yanıt34
Mehmet YILMAZ:

Allah akıl fikir versin diyorum başkada bir şey demiyorum.

yanıt109
yanıt22
HARUN:

haklısın Metin bey.. Ben şimdi makine mühendisi adayıyım ve hesaplama yapıyorum en iyi şirkete işe girsem dahi düzgün bir araba almak için 4-5 sene yemeden para biriktirmem gerekiyor. 1980 lerde araba lükstü sağolsunlar 42 sene sonra araba ihtiyaçtan çıkıp lüks olarak devam ediyor

yanıt88
yanıt15
HARUN:

araba alsak içine akaryakıt koyamıyoruz mutfak ihtiyacı bin liranın üzerinde tutuyor. Chp yi bundan 50 sene öncesi ile sorumlu tutuyorsunuz ama iktidarın 7-8 sene öncesi ittifaklarını görmezden geliyorsunuz..

yanıt108
yanıt18
HARUN:

sizin gibi güneş nereden değerse oraya dönen fırıldaklarla işimiz olmaz zaten merak etmeyin siz

yanıt80
yanıt15
Muhammed Nazif Dusunceli:

Harun bu kafayla nasil makina muhendisi oldun :) yani butun mesele senin araban ve icine koyacagin benzinmi bir sey diyeyimmi gercekten kemale baka baka onun gibi sacmalamaya basladinjz kendinize az ceki duzen verin:)

yanıt41
yanıt113
HARUN:

montaj işlerine başlandığına göre 6 liderin birarada olması bunları bayağı bir rahatsız etmiş galiba.. Hareketlerinden bu anlaşılıyor

402
135
yanıtYanıtla
Trgtyldz:

Korku sarmış. Bari şimdiden yargılat kendini Kurtul yoksa seneye ne olur bilemem.

430
104
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title