Haberler

Gaziantep'te Uyuşturucu Tacirlerine Şafak Vakti Operasyonu

Güncelleme:

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik şafak operasyonu başlattı. Toplam 200'ün üzerinde personelin katılımıyla düzenlenen operasyonda çok sayıda adrese koçbaşı ile baskın yapıldı.

Gaziantep'te uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen şafak operasyonu sonucunda toplam 20 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, uyuşturucu tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik şafak operasyonu yaptı.

Çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı

Toplam 200'ün üzerinde polisin katılımı, özel harekat, hassas burunlu dedektör köpek ve dron destekli operasyon ile kent merkezinde belirlenen mahalleler ablukaya alındı. Ekipler, operasyon çerçevesinde çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yaptı.

Toplam 20 şüpheliye yasal işlem

Ekiplerin koçbaşı ile girdiği adreslerdeki aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Operasyon sonucunda ise 11 şüpheli hakkında uyuşturucu madde ticaretinden, 9 şüpheli hakkında ise uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan yasal işlem başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Gaziantep Operasyon 3.Sayfa Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title