Haberler

Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer'den CHP'li Akif Ekiciye 'Özür' Çağrısı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, CHP’li Akif Ekici’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan özür dilemesi için çağrıda bulundu.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, CHP'li Akif Ekici'ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilemesi için çağrıda bulundu.

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaşım ve Turizm Komisyonu Üyesi ve Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilemesi çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sarf ettiği cümleleri milletvekili arkadaşları ile birlikte kınadıklarını belirten Uzer, "CHP'li Akif Ekici konuşmasıyla kamuoyunu Gaziantep'i incitmiştir. Cumhur ve başkanından derhal özür dilemelidir" yorumunu yaptı.

"CEZAYI BEYNİNİ VE AĞZINI YIKATARAK GEÇİRMELİDİR"

Milletvekili Uzer, Akif Ekici'nin 2 gün Genel Kurula katılamama cezası aldığını hatırlatarak, esprili dille tavsiyelerde de bulundu. Ekici, "2 gün genel kurul cezası alan Akif Ekici bu zamanı, psikologa gidip beynini sonra da ağzını yıkatarak geçirmelidir" ifadelerine yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Akif Ekici Ahmet Uzer Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title