Haberler

Gazeteci Emin Çapa: İzmirliler muhalefetten bezmiş durumda

Güncelleme:

Gazeteci Emin Çapa, bir televizyon programında İzmir ziyaretinde yaşananları paylaştı. Çapa, İzmirlilerin muhalefetten bezdiğini ve hizmet alamadıklarını ifade etti.

Muhalif kimliğiyle bilinen gazeteci Emin Çapa, Halk TV'de katıldığı bir programda 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin yorum yaparken İzmir'e gerçekleştirdiği ziyarette yaşadıklarını anlattı. Cumhuriyet Halk Partisi'ne tepki gösteren Çapa, , İzmirlilerin muhalefetten bezdiğini, 'biz direniyoruz ama hizmet alamıyoruz' dediklerini söyledi.

Halk TV'de ekranlara gelen Sözüm Var programında ülke ve seçim gündemi değerlendirildiği sırada Emin Çapa'nın CHP'ye tepki göstererek İzmirli vatandaşlarla yaşadığı diyaloğu anlattı anlar çok konuşuldu.

"BİLİYORUM ARTIK YETER DİYORSUNUZ"

İzmirlilerin muhalefetten bezdiğini ifade eden Emin Çapa, "Muhalefet var ya da yok. Muhalefeti eleştirelim ya da eleştirmeyelim ama bu ülke bizim. Seçmenin kendi sorumluluğunu da elini vicdanına koyarak mecburen… Biliyorum yeter artık diyorsunuz.

"İZMİRLİLER MUHALEFETTEN BEZMİŞ DURUMDA"

İzmir'deydim. İzmirliler gerçekten bezmiş durumdalar muhalefetten. Yıllardır biz direniyoruz hizmet almıyoruz ve siz hiçbir şey yapmıyorsunuz diyorlar. Gidin bir dinleyin bakalım ne diyorlar İzmirliler. Hakikaten de öyle bedelini ödüyorlar." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Emin Çapa İzmir Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (9)

İsmail ÜNAL:

İzmir’e önce iyi bir eğitim gerekli. Çünkü daha hizmet edecek kişiyi bile bilemiyorlar seçemiyorlar...

67
22
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

ideolojik saplantı gözlerini kör etmese aklı başında hiçbir vatandaş cehp ye oy vermez. cehp anti demkratiktir, hizmet etmez. burjuvaların serserilik özlemidir cehp. halkla halkçılıkla zerre alakası yoktur

55
26
yanıtYanıtla
ismail turbil:

İzmirliler Chp hizmet ettiği için değil Akpden nefret ettiklerinden oy veriyorlar. Chp bir silinirse bir daha toparlanamaz İzmir de

61
8
yanıtYanıtla
Duygu Sogan:

İzmir İzmir diyorlardı ,bende sınavım için gittim dedim gitmişken de göreyim biraz etrafı .Ben ne x partisi ne y partisi tutuyorum.Ciddi söylüyorum ben kokudan duramadım.Gerçekten hizmet yoktu şahit oldum.Bu güzell şehir doğru ve bilirkişi biri tarafından ele alınsa ne güzel olurdu.Ülkemin her tarafı cennet.

46
7
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

muhalefet iktidar olmak istemiyorki kaymaklı milletvekili maaşı ballı emeklilik bir sürü ayrıcalık iktidar muhalefet elele yiyin durun o hak ettiğiniz çöpten yiyecek toplayan milletten aldığınız vergilerle ödenen paraları yerkende düşünün helalmi size o paralar

33
0
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Onların inancında helal haram birbirine karışmış durumda, umurlarında da değil zaten.

yanıt1
yanıt1
Tarih tarih:

Birakın o parti bu parti, size hizmet edecek kimse ona oy verin.

25
0
yanıtYanıtla
GÖRÜNMEZ ADAM:

Bir beş yıl değişim şart her parti bir ilki hak eder

2
1
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

cok komik chp ceketini de aday gösterse o cekete gidip tipis tipis oylarini verecekler diyen kimmmm.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title