Haberler

Eski Ekonomi Bakanı Çağlayan, Nikah Şahidi Oldu

Güncelleme:

Eski Ekonomi Bakanı Çağlayan, AK Parti Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Çoban ile Esma Arga'nın nikah şahitliğini yaptı.

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Çoban ile Esma Arga'nın nikah şahidi oldu. Çağlayan, genç çifte 5 çocuk tavsiyesinde bulundu.

Merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Alyans Düğün Salonu'ndaki düğüne, Çağlayan'ın yanı sıra AK Parti Mersin Milletvekilleri Nebi Bozkurt, Ahmet Tevfik Uzun ile Ak Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sever, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikah şahitliğini, Çağlayan, Salt ve Sever yaptı.

Gelin ve damadın imzalarının ardından nikah memuru, evlilik cüzdanını genç çifte vermesi için Çağlayan'a verdi. Çağlayan, cüzdanı genç çifte vermeden önce yaptığı konuşmada, düğünde bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en fazla birlik ve beraberliğe bugünlerde ihtiyaç duyduğunu ifade eden Çağlayan, şunları kaydetti:

"Sizlerden istediğimiz, ülkemizin birlik beraberliğini bozmak isteyenlere karşı bir cevap olması hasebiyle ülkesine, milletine, imanına ve inancına bağlı evlatlar vermenizdir. Sayın Başbakanımız eskiden 3 çocuk diyordu. Şimdi gördük ki, ülkemizin birbirine bağlı, birbirinden kıymetli, ülkemiz için canla başla çalışacak daha geniş bir nüfusa ihtiyacı var. Bundan dolayı 5 hayırlı evlat vermenizi temenni ediyorum. Sizleri tebrik ediyorum."

Evlilik cüzdanını, ona en iyi sahip olacağına ve koruyacağına inandığını belirttiği gelin Esma'ya vereceğini ifade eden Çağlayan, "Nikah kıyılırken bazı gençlerimiz 'ayağına bas, ayağına bas' dediler. Sizlere tavsiyemiz, birbirinizin ne ayağına ne de damarına basın" dedi.

Çağlayan, nikah defterini gelin Esma Arga'ya verdi. Çağlayan, genç çifte düğün takısı olarak tam altın taktı. - Mersin

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Sever Çağlayan Ak Parti Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title