Haberler

Eski Bakan Binali Yıldırım, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan Birinci Sıra Milletvekili Adayı Olan Ulaştırma Eski Bakanı Binali Yıldırım, Seçim Çalışmalarına, Doğup Büyüdüğü Refahiye İlçesinde Başladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzincan birinci sıra milletvekili adayı olan Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına, doğup büyüdüğü Refahiye ilçesinde başladı.

Perşembe günü Erzincan'a gelen ve geceyi akrabalarının bulunduğu Kayı köyünde geçiren Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, bugün AK Parti Erzincan milletvetvekili adayları Sebahattin Karakelle ve Yüksel Çakır'la birlikte Refahiye ilçesindeki hemşehrilerini ziyaret etti. Öğle saatlerinde Kayı köyünden Refahiye'ye gelen Binali Yıldırım, cuma namazını ilçe merkezindeki Merkez Camii'nde kıldı. Cuma namazının ardından Refahiye Belediye Başkanı Vezir Dumanlı'nın amcası Gazi Dumanlı'nın cenaze törenine

katılan Binali Yıldırım, namazın ardından hemşehrileriyle ayaküstü kısa sohbetlerde bulundu. Daha sonra öğle yemeği için Kayı köyüne dönen Yıldırım, buradan Erzincan'a geçerek çeşitli kamu kuruluşlarının yetkililerini ziyaret etti.

Geceyi yine Kayı köyünde geçirecek olan Binali Yıldırım, Cumartesi günü partisinin düzenlediği ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı mitinge iştirak etmek üzere Amasya'ya geçecek.

(İS-İRT-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title