Haberler

Esenler Belediyesi iddiası Nureddin Nebati'yi küplere bindirdi: Allah belanızı versin, yalanlarınızda boğulun

Güncelleme:

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Esenler Belediyesi bünyesindeki bir merkezin bilim kurulu üyesi olduğu ve aylık 200 bin TL aldığı iddialarına "Allah belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun" sözleriyle tepki gösterdi.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin İstanbul Esenler Belediyesi bünyesinde 2012 yılında kurulan Prof. Dr. Sadettin Ökten Şehir Düşünce Merkezi'nin bilim kurulu üyesi olduğu ve aylık 200 bin TL aldığı iddiaları ortalığı fena karıştırdı.

NUREDDİN NEBATİ İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Konuyla ilgili olarak sosyal medya platformu X'ten bir açıklama yapan Nebati, paylaşım yapan bir kullanıcıya beddua edip "Ben bir bilim adamıyım" dedi.

"AHLAKSIZLIĞIN BİR SINIRI YOK MU?"

Nebati şunları yazdı; "Allah cc belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun. Kimden ne zaman nerede ücret almışım? Ben bir bilim adamıyım. 2012 yılından beri harika işler yapan şehircilik ve kentleşme politikalarına akademik katkılar sunan bilim kurulunda bulunmam sizi niye rahatsız ediyor. Üstelik bu çalışmaları herhangi bir ücretle değil tersine aklımızın zekatı diye tamamen ücretsiz yapmış biriyim. Ahlaksızlığın da bir sınırı yok mu?"

Esenler Belediyesi iddiası Nureddin Nebati'yi küplere bindirdi: Allah belanızı versin, yalanlarınızda boğulun

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Nureddin Nebati Bilim Kurulu Esenler Maliye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (34)

Demir Acer :

kizma gozlerinden ates fiskiran adam

458
77
yanıtYanıtla
Ali Yeğin:

Özledik seni be güzel bakan,gözlerinde ki ışıltıyı özledik.Sözlerinin hiç biri tutmasada.cesaretli ,gönlü geniş bakan. Birden koyboldun,biliyoruz utanıyorsun,bizleri bataklığa soktun iliklerimize kadar ama olsun.Sen bilimle de uğraşma karşımızda otur gözlerinde ki ışıltıyı görelim yeter.

400
77
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Peki, kazara da olsa bir bakan olmuş birisinin böyle bela okuması gerekli miydi? Ne kadar kızarsa kızsın bunu ifade edebilecek, karşısındakileri utandırabilecek cümleler yazabilirdi (herhalde yani)... Bir de Dr. ünvanı var isminin başında iyi mi.

244
87
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Sıkışınca itidalli davransin deyiverin

yanıt77
yanıt31
Dürüstçe:

Laik eğitim sisteminin sıkıntıları bunlar. Ahlaki değerler eğitimini iyi veremiyor eğitim sistemimiz. Sadece diploma veriyor. Diplomalı bir sürü yalancı, sahtekar, kibirli, bencil vs. insanlar mezun ediyoruz. İsterse profesör olsun farketmiyor

yanıt111
yanıt155
özcan taşcı:

Doğru sana da birisi hırsız derse aynen dediğin gibi yapar oturursun oturduğun yerde

yanıt42
yanıt14
özcan taşcı:

Doğru söylüyorsun sana da hırsız dediklerinde aynı soğukkanlılığını korursun

yanıt58
yanıt19
Hacı Şembeki:

Bende duasına amin diyorum... Türkiye Ve islam düşmanı Yalan merkezleri , harcamak istedikleri herkesi itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

138
165
yanıtYanıtla
Pole star:

Eğer gerçekten yalansa bir amin de benden

yanıt156
yanıt29
sade vatandaş:

sayın nebati her zaman gözlerindeki ışıltıyla saygıyla yadedilmeli ben şahsen tüm samimiyetimle beyanatlarına kalbimden inanıyorum ama netekim bindiği kayık polat alemdarla çakırın bahsini ettiği kayıkçı hikayesindeki kayığa benziyor yapmasanda yapmışsın derleeer o kayığa bir binen bir binmeyen pişman

67
36
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title