Haberler

Erkan Baş'tan Can Atalay'ın vekilliğini düşüren kararı okuyan Bozdağ'a çok sert sözler

Güncelleme:

Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşmesine yol açan karar bugün Adalet Bakanı ve Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ tarafından Meclis'te okundu. Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, kararın okunması öncesi Bekir Bozdağ'a "Mafya da böyle yapar, bazen suçlu olduğunu bildiklerini yanlarında tutarlar ve en pis işleri onlara yaptırırlar. Türkiye'de adaleti katleden Bekir Bozdağ'a yaptırırsın bunu ancak" sözleriyle tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkan Vekili Bekir Bozdağ başkanlığında toplandı. Genel Kurul'da gündem dışı konuşmaların ardından tutuklu milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi'nin verdiği vekilliğin düşürülmesine ilişkin kararın okunmasına geçildi.

ERKAN BAŞ KARAR OKUNMADAN KÜRSÜYE ÇIKTI

Karar okunmadan önce AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve CHP Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın'ın konuşmalarının ardından TİP Genel Başkanı Erkan Baş kürsüye çıktı.

"BEKİR BOZDAĞ'A YAPTIRIRSIN BUNU ANCAK"

Baş, eski Adalet Bakanı ve Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'a çok ağır ifadelerle yüklendi. Erkan Baş şunları söyledi: "Numan Kurtulmuş okumuyor, okunduğu gün ülkede bulunmuyor. Celal Adan okumuyor, Sırrı Süreyya Önder okumuyor. Gülizar Hanım okumuyor... Ama Bekir Bozdağ okuyor. Mafya da böyle yapar, bazen suçlu olduğunu bildiklerini yanlarında tutarlar ve en pis işleri onlara yaptırırlar. Türkiye'de adaleti katleden Bekir Bozdağ'a yaptırırsın bunu ancak."

"TÜM YURTTA SOKAĞA ÇIKIYORUZ"

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'ın ardından Bozdağ'ın okuduğu kararla Can Atalay'ın vekilliği düşürüldü. Meclis'te tansiyonun yükselmesine neden olan kararın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yapan Baş, "Can Atalay'ın milletvekilliğini düşürmek 'Ben bu ülkenin anayasa ve kanunlarını tanımıyorum, aklıma ne eserse onu yaparım' demektir. Bunu karşılıksız bırakmayacağız. Darbecilere karşı ülkemize sahip çıkmak için tüm yurtta sokağa çıkıyoruz. Tüm yurttaşlarımızı davet ediyoruz" dedi.

Erkan Baş'tan Can Atalay'ın vekilliğini düşüren kararı okuyan Bozdağ'a çok sert sözler

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Bekir Bozdağ İşçi Partisi Erkan Baş Türkiye Sözler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Ebu Huzeyfe:

İçerden adam çıkarmak bu kadar kolay değilmiş efendiler! Olması gereken buydu ! Adam suçlu içerde kalacak bu kadar !

452
435
yanıtYanıtla
Bulent Turker:

filistinliler de suclu. israil gerekeni yapıyor. bu kadar

yanıt178
yanıt535
orhan yaldız:

Papazda suçluydu ABD isteyince serbest bıraktık unutmamak lazim

yanıt377
yanıt69
Nazlı Muhip:

Adaleti katlettiler icinden gectiler. Yaziklar olsun !

395
248
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Adalet teröristlere özgürlükse, o adalet rafa kaldırıldı arkadaş...

yanıt70
yanıt72
Demir Acer :

boylelerini eskiden sallandirirlardi idam sart

315
244
yanıtYanıtla
Ufuk Gökceoglu:

İdam şart bu ülkede

284
155
yanıtYanıtla
Onur Akın:

Bunlara kitapçık atmakla olmaz, kitapçığı sokacaksın ancak ondan anlarlar, hukuk tanımazlar.

202
205
yanıtYanıtla
İsa Hizarcı:

Sana öylemi yaptılar

yanıt60
yanıt46
Onur Yener:

Dikkat et %52 sana sokmasın...

yanıt19
yanıt21
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title