Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefeti eleştirirken durup gülümsedi, salonda bir anda tezahüratlar yükseldi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da 34 hidroelektrik santralinin açılışını yaptığı törene muhalefetle ilgili sözleri damga vurdu. Muhalefetin Çanakkale Köprüsü'yle ilgili eleştirilerini hatırlatan Erdoğan, "18 Mart Çanakkale Köprüsü, başlarken bizimle dalga geçtiler. Bu olur mu? Tabi bunlara göre olmaz" ifadelerini kullandıktan sonra durup gülümseyince salonda tezahüratlar yükseldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Yeni yapılacak Silvan Barajı hakkında bilgi veren Erdoğan, "Ülkemizin en büyük kalkınma projesi GAP'ı hızlandırdık. GAP'ın en büyük adımlarından biri olan 8 barajdan oluşan Silvan Projesini de süratle tamamlayacağız. Projenin ana yapısı olan ve ülkemizin Atatürk Barajı'ndan sonraki 2. büyük eseri olacak Silvan Projesi yakında faaliyette olacak" dedi.

Erdoğan muhalefetin sözlerini eleştirirken durup gülümsedi, salonda tezahüratlar yükseldi

"ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ'NE BAŞLARKEN BİZİMLE DALGA GEÇTİLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında 18 Mart Çanakkale Köprüsü'nün proje sürecinde muhalefet tarafından kendilerine yönelik, "Bunu yapabilir misiniz?" sözlerine atıfta bulundu. Erdoğan, "Ülkemizi 20 yılda asırlık eser ve hizmetlere kavuştururken aklımızda hep daha büyük hedefler vardır. Her alanda kalkınmanın altyapısını önemli ölçüde tamamladık. Şimdi sıra asıl hedeflerimizde; yani 2053 vizyonumuzu hayata geçirmekte. Bundan 11 yıl önce milletimizle 2053 yılı hedeflerimizi paylaştığımızda birileri bize saldırmıştı. Türkiye'nin elde ettiği her kazanımı değersizleştirmeye çalışanları üzüntüyle takip ediyorum. Dünyada kendi ülkesinin felaketinden medet umacak sefil bir güruhun yaşadığı bir başka yer var mıdır, bilmiyorum. 18 Mart Çanakkale Köprüsü, başlarken bizimle dalga geçtiler. Bu olur mu? Tabi bunlara göre olmaz" dedi.

Erdoğan muhalefetin sözlerini eleştirirken durup gülümsedi, salonda tezahüratlar yükseldi

ÇANAKKALE KÖPRÜSÜ SÖZLERİNİN ARDINDAN ALKIŞ TUFANI KOPTU

Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından salonda adeta alkış tufanı koptu. Cumhurbaşkanı'nı dinleyenler hep bir ağızdan "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atmaya başladı. Erdoğan sloganların bitmesinin ardından konuşmasına devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ankara Haberler

500

Yorumlar (6)

Zulkarneyn :

SEVIYORUZ SENİ...AK PARTI YAPAR, DİĞERLERİ BAKAR...

121
180
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Evet yapar hem de beş kuruş ödemeden (!) " Siz yapın , bizim torunlar öder " sistemiyle değil mi Zulkarneyn ?

yanıt135
yanıt81
KARAYEL:

T.C. Cumhurbaskani olarak saygimiz var ama sevmiyorum. Zirtkarneyn sen seve bilirsin ama herkes icin konusamazsin!

105
53
yanıtYanıtla
Samet Can:

Muhalefet çok çok kötü olduğu için şu dakikaya kadar en iyisi ak partidie şimdi aecim olsa oyumu ak partiye verecem kesinlikle zerr menfaatim yok

4
4
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Ben birileri gibi, inatla, babadan oğula geçer gibi bir partiye takılmam.Doğrularına, yanlışlarına,hizmetlerine ve gelecek vizyonuna bakar öyle oyumu kullanırım.O yüzden ben Akparti diyorum Erdoğan diyorum.

4
4
yanıtYanıtla
Yılmaz Inceer:

AYNEN DEDELERİMİZ YAPSAYDI ŞİMDİ KEYFİNİ SÜRERDİK BAK ALMANLARA DEDELERİ YAPTI ŞİMDİ KEYFİNİ SÜRÜYORLAR

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title