Haberler

Erdoğan, İstanbul mitinginde yeni bir müjde mi verecek? AK Partili Kabaktepe yanıtladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden birini bugün İstanbul'da gerçekleştirecek. Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek olan "Yeniden İstanbul" mitingine katılacak Erdoğan'ın emekliye 5 bin TL'lik seyyanen zammın da aralarında olduğu bir müjde verebileceği konuşuluyor. Söz konusu iddiaların sorulması üzerine AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "Bundan önceki mitinglerde de çok farklı konularda mesajlar vermişti bugün de olabilir" dedi.

31 Mart seçimleri için geri sayım başladı. Sandığa gitmeye günler kala İstanbul, AK Parti'nin "Yeniden İstanbul" mitingine ev sahipliği yapacak. Milyonların dikkat kesildiği mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir müjde verebileceği iddiası günlerdir konuşulurken, bunun emekli maaşlarına 5 bin TL seyyanen zam olabileceği yüksek sesle dillendiriliyor.

ERDOĞAN'IN YOĞUN MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Miting programlarına 10 Şubat'ta Zonguldak'ta başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun mesaisi devam ediyor.

Erdoğan, İstanbul mitinginde yeni bir müjde mi verecek? AK Partili Kabaktepe yanıtladı

MİTİNGİN ADRESİ ATATÜRK HAVALİMANI

Saat 14.00'te başlayacak mitingin adresi Atatürk Havalimanı olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbullulara seslenecek.

Erdoğan, İstanbul mitinginde yeni bir müjde mi verecek? AK Partili Kabaktepe yanıtladı

VATANDAŞLAR 15 AYRI NOKTADAN GİRİŞ YAPACAK

Miting alanına kolaylıkla ulaşım sağlanabilmesi için çalışmalar sürüyor. Vatandaşlar 15 ayrı noktadan miting alanına girebilecek.

EMEKLİYE SEYYANEN ZAM MI GELİYOR?

Yerel seçime sayılı günler kala gerçekleştirilecek bu mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir müjde vereceği de uzun zamandır Ankara kulislerinde konuşuluyor. Erdoğan'ın emekli maaşlarından şikayet eden milyonlarca emekli için 5 bin TL'lik seyyanen zam açıklayabileceği de iddialar arasında.

Erdoğan, İstanbul mitinginde yeni bir müjde mi verecek? AK Partili Kabaktepe yanıtladıAK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe.

KABAKTEPE'DEN "MÜJDE" İDDİASINA YANIT

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingde müjde verip vermeyeceği sorusuna "Bundan önceki mitinglerde de çok farklı konularda mesajlar vermişti bugün de olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul mitingde bütün gündeme dair açıklamaları olabilir" yanıtını verdi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Osman Nuri Kabaktepe Atatürk Havalimanı İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (39)

Orhan D:

Emekli müjde değil Hakkını ve haklarında ki adaleti bekliyor. Hükümet duysun artık bazı şeyleri. Ayıptır. 2002 yılında ki en düşük emekli maaşı ile asgari ücret oranına geri getir. Senden ne seyyanen ne de ikramiye istemiyoruz. 2002 yılı en düşük emekli maaşı 1,5 asgari ücret katı kadardı. en düşük Emekli maaşını 25.503 TL ye çıkartın. Maaş bağlanma kat sayı oranını eski haline getir. Kamu da gerekli tasarrufu sağla. Yıllardır sürünen emeklimizi insan gibi yaşat. Halkı yaşat ki devlet yaşasın.

163
12
yanıtYanıtla
NECDET USTA:

Başka bir isteğin var mı? Emeklinin katkısı ne ki 25.000? aylık alsın?

yanıt13
yanıt103
Orhan D:

NECDET USTA belli ki daha toysun. Katkısı ne mi? anlatayım. 31 yıl brüt maaş üzerinden prim, vergi, damga v. kesintisi yapıldı. toplam da 10310 gün prim ödedim. Senin gibi asgari de göstermedim. Hemen hemen 9.000 gün tavandan prim ödedim. Yıllarca kesilen işsizlik sigorta primlerini de saymıyorum. Benim verdiğim katkı belli de senin gibi trollerin Vatana ne katkısı var. İşte onu sorgulamak lazım. Klavye delikanlılığı yapmadan önce araştır. Her geçen gün emekli yok ediliyor. Sende yaşlanacaksın.

yanıt62
yanıt4
Orhan D:

Necdet USTA denen TROL. Sıfatsızlık böyle bişey. Elbet sende yaşlanacak ve elden ayaktan düşeceksin. Umarım Emekli büyüklerimizin yaşadıklarını sende yaşarsın. Bir dilim ekmeğe muhtaç olduğunu görmeyi Yüce Rabbimden öyle çok isterdim ki.. Belki o zaman anlarsın Emekli insanı devlete ne kattığını. Gerçi sen bişey katmamışsındır. Neyse ki konumuz senin edepsizliğin değil. Konumuz EMEKLİLER

yanıt18
yanıt1
NECDET USTA:

Orhan: sen nereden emekli oldun? Şu anda aldığı maaş kaç TL?

yanıt1
yanıt11
Yakup:

Adam belki 30 40 yıl devlete prim yatırmış daha ne katkı yapacak zammı hak etmesi için kardeşim. Emekli zaten yatırdığı primi PARAYI hakkıyla geri istiyor nesini anlamıyonuz

yanıt1
yanıt0
Güvenilir Adam:

Bu millet ile dalga geçmekten vazgeçin artık. Nedir bu zam verdi verecek muhabbeti. Kimse kimseye babasının parasını vermiyor.

132
14
yanıtYanıtla
Şenol Dogan:

sorun yok bizim emekli kandirilmaya aşırı derecede müsait 5 değil bin TL versin yine inanırlar

93
22
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Herhangi bir konuda genelleme yapıp insanların hakkına girmemenizi tavsiye ederim. Spor din emekli gibi konularda. Bir Dost.

yanıt17
yanıt22
Doğrucu vatandaş:

Herkesi kendin gibi zannettin galiba. Kişi neyse karşısındakini de öyle zannedermiş der atalarımız! Bilir misin?

yanıt26
yanıt10
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title