Haberler

Erbakan polemiğinde "Haddine mi senin" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Karamollaoğlu'ndan yanıt

Güncelleme:

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun "Merhum Erbakan bugün yaşasaydı CHP'nin yanında yer alırdı" sözlerine karşılık Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haddine mi senin ya? Ben Erbakan hocamın, İstanbul gibi bir şehirde Gençlik Kolları Başkanlığından tutun İl Başkanlığına varıncaya kadar teşkilatlarından geliyorum" demişti. Erdoğan'a yanıt veren Karamollaoğlu, "Tamam, bunlar iyi güzel de; sonra ne yaptınız ve bugün ne yapıyorsunuz? Mesele budur işte!" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda Necmettin Erbakan ile ilgili olarak "Bugün hayatta olsa kesinlikle CHP ile birlikte olurdu" ifadelerini kullandı.

"HADDİNE Mİ SENİN?"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bugün yaptığı açıklamalarda bu sözlere karşılık olarak, "Temel Bey'in ebedi alemden, hocamla böyle bir irtibatı nasıl kurduğunu anlamakta doğrusu zorlanıyorum. Haddine mi senin ya? Ne zamandan çıktı bu iş. Mesele Erbakan hocamı tanımaksa ben en az Temel Bey kadar tanırım. Ben Erbakan hocamın, İstanbul gibi bir şehirde Gençlik Kolları Başkanlığından tutun İl Başkanlığına varıncaya kadar teşkilatlarından geliyorum. Onun teşkilatında il başkanlığını yapmışım Daha sonra yine hocamın döneminde Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeliği yapmışım. Tereciye tere satmasınlar. Biliyoruz bu işleri. Böyle bir saçmalık olur mu?" demişti.

Erbakan polemiğinde 'Haddine mi senin' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Karamollaoğlu'ndan yanıt

"BUGÜN NE YAPIYORSUNUZ, MESELE BUDUR"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Temel Karamollaoğlu, Erdoğan'a yanıt olarak, "Evet Sayın Erdoğan, siz bizim gençlik kollarımızda görev yaptınız, il başkanlığımızı yaptınız, bizde belediye başkanlığı yaptınız ve MKYK'da görev aldınız, doğru. Tamam, bunlar iyi güzel de; sonra ne yaptınız ve bugün ne yapıyorsunuz? Mesele budur işte!" dedi.

Erbakan polemiğinde 'Haddine mi senin' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Karamollaoğlu'ndan yanıt

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Temel Karamollaoğlu Necmettin Erbakan Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (11)

Vatan Daş:

Hellal sana Karamollaoğlu. Sn Erbaka'nı Rahmetle Anıyoruz.

43
37
yanıtYanıtla
muzaffer yanıkkollu:

Karamolluoğlu senin ne olduğun belli değil eğer erbakan hoca yaşasaydı ilk icraatı seni ve yandaşlarını partiden ihraç ederdi vatan için AKP ve chp ile pazarlık yapıyor işine hangisi gelirse onun koltuğunun altına giriyorsun biraz milliyetçi olunda dış güçlere uşaklık yapmayın

24
41
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Temel başkanı yedirmeyiz.

11
29
yanıtYanıtla
Pole star:

Erbakan hocanin hayallerini gerçekleştiriyor bu da zorunuza gidiyor mesele bu...

9
20
yanıtYanıtla
Sadık:

İngiliz Temel, bu Vatana hiç faydası yok ,hep boş.

7
12
yanıtYanıtla
Mahmut Terkes:

bu adama güvenmem karamolla ogluna seni chp kapatti sen ise chp nin kuyrugundasin allah islah etsin seni

6
7
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Sakallı oldum olası güven vermiyor; sayın Cumhurbaşkanımıza da halkı yükselen fiyatlar, enflasyon altında bu kadar ezdirdiğinden dolayı güvenimiz kalmadı artık. Ortada bir danışıklı dövüş, suni gündem yaratma çabası var gibi; yarın en büyük müttefik olurlar bakarsınız.

5
4
yanıtYanıtla
Akıncı Bey:

ülke yönetiyor ülke devlet yönetiyor devlet dünyayı dize getirdi

6
3
yanıtYanıtla
Ercan Sevinc:

Seni sivasta bile kaale alıp konusturmadilar temel dede neyin peşindesin anca gülüyorum zaten ne olduğun da belli değil

5
3
yanıtYanıtla
Gd Ush:

Erbakan'ın konuşması "Türkiye'yi harp ile yenmek mümkün değildir.aç bırakacağız,işsiz bırakacağız,borca esir edeceğiz,dinini değiştireceğiz,bölecez" Sunucu bunlar olmadı ama Erdoğan döneminde deyince Erbakan'da "oldumu olmadımı konuşacağız" diyor ve devam ediyor.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title