Haberler

Erbakan hayli iddialı: 31 Mart'ta Şanlıurfa'yı AK Parti'nin elinden alacağız

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'ndan ayrılıp kendi adaylarını çıkartan Yeniden Refah ile AK Parti arasındaki gerilim seçime sayılı günler kala zirveye çıkarken Genel Başkan Fatih Erbakan'dan iddialı bir açıklama geldi. Erbakan, "Şanlıurfa'da gerçekten çok muazzam ve coşkulu bir miting gerçekleştirildi. Milli Görüş'ün yeniden şahlanışının ilk adımının Urfa'da atılacağının bir göstergesi olarak bu mitingimizi yaptık. 31 Mart'ta Şanlıurfa'dan müjdeli haberler alacağız" dedi.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki gerilim zirve yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Büyük İstanbul Mitingi'nde milletvekili Suat Pamukçu'ya AK Parti rozeti takarken, bugün ise Genel Başkan Fatih Erbakan'dan iddialı açıklamalar geldi.

ERBAKAN'DAN AK PARTİ'YE HODRİ MEYDAN

Sözcü TV'ye açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, AK Parti'ye adeta hodri meydan dedi. Şanlıurfa'da gerçekleşen yoğun katılımlı mitingden bahseden Erbakan, "Milli Görüş'ün yeniden şahlanışının ilk adımının Urfa'da atılacağının bir göstergesi olarak bu mitingimizi yaptık" dedi.

"PARTİMİZE KATILIMLAR ÇOK HIZLI"

31 Mart akşamı Şanlıurfa'dan müjdeli haberler alacaklarını belirten Erbakan, "Urfa'yı AK Parti'nin elinden alacağız. İnşallah 2028 seçimleri için de Yeniden Refah Partimizin çok daha iddialı bir şekilde yoluna devam etmesine inşallah vesile olacak. Tabii diğer illerimizde de çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Genel olarak çok ciddi bir teveccühü, çok ciddi bir ilgiyi görüyoruz. Partimize katılımlar çok hızlı" diye konuştu.

Erbakan hayli iddialı: 31 Mart'ta Şanlıurfa'yı AK Parti'nin elinden alacağız

SUAT PAMUKÇU KRİZİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün gerçekleşen Büyük İstanbul Mitingi'nde Yeniden Refah Partisi'nden istifa eden Suat Pamukçu'ya rozet takması kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Erdoğan'ın bu hamlesine yanıt veren Erbakan ise "Birileri mal bulmuş Mağribi gibi yolunu kaybetmiş bazı şahıslara rozet takıyorlar. Siz bir tane yolunu kaybetmişe rozet taktınız biz 6 ayın içerisinde 260 bin memleket evladına rozet taktık" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Fatih Erbakan Şanlıurfa AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

Burak Bayhan:

Ak parti düşmanlığı yapacağına, ilk önce iyiyi kötüyü, eğri'yi doğruyu öğren ondan sonra düşman ol.

171
332
yanıtYanıtla
bekir yapici:

BURAK BAYHAN herkez ak partiyi sevmek zorunda degil sen önce insanlarin düsüncesine tercihine saygili olman gerekir sonra dürüstce savundugun parti veya lideri sevdirmek icin iyisini kötüsünü yanlisini dogrusunu anlatarak insanlari aydinlatacaksin ama söyleyecek sözün yokki bu sekilde tepki veriyorsun ak partiyi halkimizsan önce senin gibi kraldan cok kralcilar bitirecek.

yanıt84
yanıt36
Adam Bey:

İnşallah alırlar. Babası daha sağlamdı ama hayırlısı en azından AKP elinden gitsin.

138
87
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

ikisi de siyasal islamcı...Değişen bir şey olmaz

yanıt6
yanıt18
Ercan cıftcı:

DEM-PKK-CHP-TİP-İP-SAP-SP bir araya gelebiliyor iken REFAH ve AKP nin böyle nifak içinde olması bana ilginç geliyor. Rahmetli ERBAKAN için bir çok risk alan ERDOĞAN emeğinin karşılığını böyle mi almalı?

81
117
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

hadi inş. :=))

119
70
yanıtYanıtla
Yusuf Kaymak:

alır inşallah en dürüstü ne temizi içlerinden bu adam

105
74
yanıtYanıtla
Seyyah:

Yeniden refah

86
67
yanıtYanıtla
Nayci İbrahim:

Sendemi Brütüs...

74
48
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

alan, yeniden refah olsun. müslüman kardeşimizdir. diğer illerde de cehp ya da dem alacaksa, yeniden refahlı seçmen de ak partinin adayına vermelidir.

40
68
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title