Haberler

En başarılı büyükşehir belediye başkanları anketi! 5 kişilik listede İmamoğlu yer almadı

Güncelleme:

ORC Araştırma, yerel seçimlere aylar kala en başarılı büyükşehir belediye başkanlarına yönelik bir anket yaptı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in birinci sırada olduğu listede, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yer almaması dikkat çekti.

ORC Araştırma tarafından 2024 yılında yapılacak yerel seçimler öncesinde en başarılı büyükşehir belediye başkanlarını belirlemek için bir anket yapıldı. Listenin başında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen bulunurken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da olduğu ilk 5'te İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun olmaması dikkat çekti.

SON 4 YILIN EN BAŞARILI BAŞKANLARI

Milletvekili genel seçimleri ve cumhurbaşkanı seçimleri sona erdi, şimdi sırada 2024'ün ilk aylarında yapılacak yerel seçimler var. ORC Araştırma da son 4 yılın en başarılı belediye başkanlarını belirlemek için bir çalışma yaptı. Katılımcılara "9 Ay sonra bir yerel seçim olacak. Geçtiğimiz 4 yılı değerlendirdiğinizde, Belediye Başkanlarınızın çalışmalarını başarılı buldunuz mu?" sorusu yöneltildi.

DİKKAT ÇEKEN İMAMOĞLU DETAYI

Buna göre 5 maddelik listenin ilk sırasında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yer aldı. Onu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile ABB Başkanı Mansur Yavaş takip etti. Listenin dördüncü sırasında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, beşinci sırasında ise Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün yer aldı. Listede her adımıyla kendinden söz ettiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yer almaması dikkat çekti.

En başarılı büyükşehir belediye başkanları anketi! 5 kişilik listede İmamoğlu yer almadı

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Yılmaz Büyükerşen Ekrem İmamoğlu Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (39)

Yusuf Yaşar:

İmamoğlu değil ilk 5 ilk 50ye girmeyi haketmiyor. İstanbul İstanbul olalı böyle bir belediye görmemiştir.

471
127
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Hemen hemen butun belediye baskanlari sinifta kaldi. Istanbul ve Ankara Izmir ve Adana basta olmak uzere. He Ankaraya goller sehri oldu bak o ayri bir mevzu.

283
113
yanıtYanıtla
Erhan Sah:

La bu mansur ankaraya ne yapti yaa hakkaten herkes merak ediyor ankaradaki eserleri nelerdir bu mansurun eseridir denilen ne var kimse bilmiyor

211
90
yanıtYanıtla
Engin Gözütok:

Eserden kastın dinazor heykeli galiba :)

yanıt72
yanıt84
ismail bey :

Engin bey. Ankapark 800 milyona yapılıp, 1.5 milyar ve belediyeye kar payıyla satılmış bir yatırım idi, mansur kapattırdı. Emrah bey yeni otobüsler eski dönemde ihale edilmiş ve parayı hazırlanmıştı. Sosyal yardım derken müslüman halktan kesilip, sosyeteye dağıtılan kartlar mı acaba...

yanıt2
yanıt1
Levent Adana:

Imamoglu neden yer alsın? Seçim calismalarindan vakit ayirmadi. Ne yapti istanbul icin?

223
40
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Ya haksızlık etmeyelim.Adam seçim çalışmalarına katıldı.Tatile gitmeyerek büyük fedakarlık da bulundu.Hakkını yememek lazım.Zaten kendisine tatil de çok yakışıyor.

yanıt143
yanıt22
hayrullah sonel:

Mansur Yavaş başarılı listesindeyse ısmarlama anket %100 Ankara'da yaşıyoruz lan kurumadık yeşil alan kalmadı bırak hizmeti projeyi

185
70
yanıtYanıtla
ismail bey :

Sulamamak için yeşil alanlara, kavşaklara çakıl taşı döküyor. Izgaraları temizlememek için ise asfaltla kapatıyorlar. Sonrası malum her yeri sel alıyor. km de 3 tl yakan Cng li otobüs zarar ediyor diyor..

yanıt1
yanıt1
sade vatandaş:

istanbulda iktidar imamoğluna yönetimde engelleme yapıyor ukomede taksicilik hakkında yaptıkları bunun en büyük örneği yapılacak metroların alınacak otobüslerin iktidarın imza engellemesine takılıyor işyerinizde olsa kapıdan sokmayacağınız insanlar kaderinizi belirliyor

53
185
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title