Haberler

Emniyet Genel Müdürü Adana'da Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'na katıldı

Güncelleme:

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Adana'da gerçekleşen Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'na katıldı. Ayyıldız, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, genel asayişin sağlanması ve suçlarla mücadele için kararlılıkla çalıştıklarını belirtti.

EMNİYET Genel Müdürü Erol Ayyıldız, genel asayişin sağlanması, terör, uyuşturucu, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele için tereddütsüz ve tavizsiz biçimde çalıştıklarını söyleyerek, "Yol haritamızı şekillendirirken büyük bir uyum içinde de çalışmayı sürdüreceğimizi de belirttik" dedi.

Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Genel Müdür Yardımcısı Selami Yıldız ve ilgili kurum temsilcilerinin katılımıyla Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı düzenlendi. Yaklaşık 4 saat süren toplantının ardından basın açıklaması yapan Vali Köşger, Adana'nın asayişi, huzuru, güvenliği ve halkın mutluluğunu temin edecek tedbirlerle ilgili çok verimli bir toplantı yapıldığını söyleyerek, "Adana bir huzur kenti olacak. Emniyetin bütün birimleri, bekçisinden en üst müdürüne kadar gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını yürütüyorlar. Asayişi temin noktasında olağanüstü gayretin yürütüldüğünün hepimiz farkındayız. Daha iyi hale gelmesi için de alınması gereken ne tür tedbir varsa onları alacağız. Bugün şunu memnuniyetle gördük ki karargahımız, genel müdürlüğümüz de bu noktada eğer ilde bir eksiklik varsa sonuna kadar bizi destekleyeceklerini ifade ediyorlar. Biz, Akdeniz'in incisi, güzel şehir, Çukurova'nın bereketli toprakları üzerine kurulmuş bu şehrin üzerinde yaşayan hemşehrilerimizin 24 saat, 365 gün güven içerisinde huzur içerisinde sokaklara çıkabilecekleri şehir olması için gereken her türlü gayreti göstereceğiz" dedi.

'SUÇU ÖNLEYİCİ TEDBİRLERİ ALMAKTAYIZ'

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, genel asayişin sağlanması, terör, uyuşturucu, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele için tereddütsüz ve tavizsiz çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi: "Bir taraftan da suçu önleyici tedbirleri almaktayız. Bu kapsamda bizler ekibimizle beraber Adana'nın huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik çalışmalarımızı istişare etmek, hedeflerimize ilişkin değerlendirmeler ve katkıda bulunmak, güvenlik başlıklarında yeni stratejiler belirlemek amacıyla valimizin başkanlığında güvenlik toplantısı gerçekleştirdik. Kararlarımızı uygulamaya geçirme konusundaki hassasiyetimizi ortaya koyduk. Bunu yaparken de 'Birim ve rütbe ayrımı gözetmeksizin birbirimize büyük bir aile mantığıyla verdiğimiz destek, teşkilatımızın başarısının anahtarıdır' dedik. Yol haritamızı şekillendirirken büyük bir uyum içinde de çalışmayı sürdüreceğimizi de belirttik. Diğer illerimizde de aynı şekilde huzur ve güven ortamının korunması için yapacağımız bu toplantıların illerimizin ve ülkemizin güvenlik ve geleceğine çok çok önemli katkılar sağlayacağına da yürekten inanıyoruz." (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Erol Ayyıldız Adana Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title