Haberler

Emniyet Genel Müdürü Adana'da Güvenlik Asayiş Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Güncelleme:

Adana'da İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş ve Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız'ın katılımı ile 'Güvenlik Asayiş Koordinasyon' toplantısı yapıldı. Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, toplantıda alınan kararların uygulanacağını ve teşkilatın başarısı için birbirlerine destek olacaklarını belirtti.

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız : "Teşkilatımızın başarısının anahtarı büyük bir aile olma mantığı"

ADANA - Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, "Toplantıda alınan kararları uygulama noktasında hassasiyetimizi ortaya koyacağız" dedi.

Adana'da İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş ve Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız'ında katıldığı 'Güvenlik Asayiş Koordinasyon' toplantısını valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantı sonrası Emniyet Genel Müdürü Ayyıldız, yaptığı konuşmada, "Toplantı da aldığımız kararları uygulamaya geçirme konusundaki hassasiyetimizi ortaya koyacağız. Bunu yaparken de birbirimize büyük bir aile mantığıyla vereceğimiz destek teşkilatımızın başarısının anahtarı olacak. Yol haritamızı şekillendirirken büyük bir uyum içinde de çalışmayı sürdüreceğiz. Diğer ilerimizde de aynı şekilde huzur ve güven ortamının korunması için yapacağımız bu toplantıların ilerimize ve ülkemizin güvenliği ile geleceğine çok önemli katkılar sağlayacağına da yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Toplantı sonrası konuşan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, ise "Adana bir huzur kenti olacak. O yönde gece gündüz, bütün birimlerimiz ile en üst müdürüne kadar gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını yürütüyorlar. Asayişi temin noktasında bir çalışmalarını yürütüldüğünü hepimiz farkındayız. Tabii daha iyi hale gelmesi için de alınması gereken ne tür tedbir varsa onları alacağız" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Erol Ayyıldız Mehmet Aktaş Adana 3.Sayfa Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title