Haberler

Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava öncesi AK Partili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken paylaşım

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret iddiasıyla yargılandığı ve hakkında siyasi yasak talep edilen bugünkü duruşması öncesinde AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Tayyar, "İmamoğlu davası, hukuki yanı bir tarafa, siyasi sonuçlar üretebilecek bir dava. Kaldı ki kararın seçimden önce kesinleşmesi ihtimal dışı. Hal böyleyse, bu davanın seçim sonrasına ertelenmesi daha doğru olur diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan davada bugün görüldü.

Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava öncesi AK Partili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken paylaşımAK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar.

"BU DAVANIN SEÇİM SONRASINA ERTELENMESİ DAHA DOĞRU OLUR"

Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Şamil Tayyar, duruşma öncesi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Tayyar, Twitter mesajında, "İmamoğlu davası, hukuki yanı bir tarafa, siyasi sonuçlar üretebilecek bir dava. Kaldı ki kararın seçimden önce kesinleşmesi ihtimal dışı. Hal böyleyse, bu davanın seçim sonrasına ertelenmesi daha doğru olur diye düşünüyorum. Naçizane" ifadelerine yer verdi.

Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava öncesi AK Partili Şamil Tayyar'dan dikkat çeken paylaşım

İMAMOĞLU İÇİN SİYASİ YASAK İSTENİYOR

Duruşmada savcı, İmamoğlu'na dört yıl bir aya kadar hapis cezası verilmesini ve Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) "siyasi yasak" içeren 53. maddesinin de uygulanmasını istemişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Şamil Tayyar AK Parti Haberler

500

Yorumlar (30)

DOĞAN KEMER :

millete hizmet eden adamların zoruna gidiyor sizin hakkınızdan imamoğlu gelecek

380
258
yanıtYanıtla
levent tugcu:

İstanbulda akpden kalma işlerin bile hala bitiremedi. Söz verdiği şeyleri hala yapmıyor. Yahu daha geçen kış istnabulun halini gördünüz. Kar küreme aracı yoksa kaldı zincirsiz olduğu icin. Hergün terör sempatizanı topluyorlar belediyeden. Hizmet bumudur.

yanıt105
yanıt207
Ömür Güvel:

İmamoğlu YSK' ya az bile demiş.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

365
111
yanıtYanıtla
by nokta :

Sevmeyebilirsin hatalıda bulabilirsin ama kimseye hakaret edemessin. O zaman herkes herkese saydırsın yok öyle herkes birbirine saygılı olmalı saygıyla mücadelesini vermeli

yanıt57
yanıt129
Deniz Fırat:

nokta. Soyl. herkese her gün hakaret, küfür ediyor. Buna sesiniz çıkmıyor. . İki yüzlüsünüz

yanıt108
yanıt25
Bekir ÖZDEMİR :

Bu adamı hala savunmaya çalışanların yorumları var. Hangi hizmeti için bu çabanız? Anahtar teslim aldığı İstanbul'u rezil etti Bahane üstüne bahane üretiyor. Yapacağım diye geldin bahane üretmeye değil.

140
327
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Tüm engellemelere rağmen İstanbul'u çok iyi yönetiyor. Çalışıyor. Tarikatlara, tec.vüzcülere para yedirmiyor. Kuyruk acınız bundandır. Topal ördek demiştiniz. Evet halk engellemelerinizi görüyor. Bizden olmayana hizmet yok düşüncesinde olanlar çok iyi görülüyor

yanıt88
yanıt35
Soykut Bayramoğlu:

imamoğlu düşmanları eskarkeş yatağı olan esenler otogarına gidip bi baksınlar her yer tertemiz pırıl pırıl insana yakışır şekilde sadece bi tanesi bu körü körüne düşman olmayın yapılan işe pirim verin tarikatlara yol vermiyor onun için mi kuyruk acınız

288
89
yanıtYanıtla
Okan şahin:

Her?ey güzel olacaktı hani istanbulda düzgün bir?ey yok

95
230
yanıtYanıtla
Zama Zam:

Ülke çok düzgün ya ondan İstanbul kötüdür

yanıt67
yanıt21
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title