Haberler

Edirne'de sınır güvenliği toplantısı düzenlendi

Güncelleme:

Edirne Valisi Yunus Sezer başkanlığında düzenlenen toplantıda sınır güvenliği çalışmaları, teknik alt yapı çalışmaları, genel asayiş, düzensiz göç ile mücadele ve diğer projeler ele alındı. Toplantının ardından Vali Sezer ve İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez sınır hattında incelemede bulundu.

Edirne'de sınır güvenliği toplantısı düzenlendi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Kapıkule Sınır Kapısı toplantı salonunda sınır güvenliği çalışmaları, teknik alt yapı çalışmaları, genel asayiş, düzensiz ile mücadele, göçmen kaçakçılığı ile mücadele konuları ve diğer projeler görüşüldü.

Toplantıya, Edirne Valisi Yunus Sezer, İller İdaresi Genel Müdürü Mehmet Emin Bilmez, İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yüzer, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, 4. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Akgül, İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Dalkıran, Düzensiz Göçmen İzleme Daire Başkanı Ahmet Küçükikiz, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Daire Başkanı Jandarma Tuğgeneral Bülent Baykal, Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanı Fahri Bulut, Edirne Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Nihat Kınık, İl Göç İdaresi Müdürü Musa Aşılıoğlu ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantının ardından Vali Sezer ve Bilmez havadan sınır hattında incelemede bulunuldu.

Kaynak: AA / Politika

Emin Bilmez Yunus Sezer Edirne Jandarma 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title