Haberler

Edirne'de İpsala Gümrük Kapısında 60 Kaçak Göçmen Yakalandı

Güncelleme:

Edirne'de İpsala Gümrük Kapısına gelen bir tırda yapılan aramada 60 kaçak göçmen yakalandı. Göçmen kaçakçılığı suçundan gözaltına alınan araç sürücüsü tutuklandı.

Edirne'de İpsala Gümrük Kapısına gelen tırda, Gümrük Muhafaza ekiplerince yapılan aramada 60 kaçak göçmen yakalandı.

İpsala Mülki İdare Amirliği koordinesinde, İpsala Gümrük Muhafaza Kaçaklık ve İstihbarat Müdürlüğü görevlileri tarafından takibe alınan ve yurtdışına çıkmak üzere İpsala Gümrük Kapısına gelen Moldova Uyruklu A.T. isimli şahsın idaresindeki Moldova plakalı bir tırda arama yapıldı. Aramalarda tırın dorsesine saklanmış vaziyette 60 yabancı uyruklu kaçak göçmen yakalandı.

Gümrük Muhafaza ekiplerinin yaptığı başarılı operasyon sonucu; "Göçmen Kaçakçılığı ve Kaçakçılık" suçlarından gözaltına alınan araç sürücüsü A.T. isimli şahıs daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. 60 kaçak göçmen ise işlemlerinin tamamlanmasına müteakip yurtdışı edilmek üzere Edirne İl Göç Müdürlüğüne teslim edildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Göçmen Edirne İpsala Operasyon Kaçakçılık Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title