Haberler

DSP Genel Sekreteri Erçelebi: "Yazıcık ve Gölgeli'de Güçlü Adaylarımızla Seçimleri Kazanacağız"

DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi, Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Yazıcık ve Almus ilçesine bağlı Gölgeli kasabalarının belediye başkan adaylarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

DSP Genel Sekreteri Dr. Hasan Erçelebi, Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yazıcık ve Almus ilçesine bağlı Gölgeli kasabalarının belediye başkan adaylarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Erçelebi, yaptığı yazılı açıklamada, DSP'nin Türkiye'nin her yerinde aday çıkartacağını belirterek, Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yazıcık ve Almus ilçesine bağlı Gölgeli kasabasında da güçlü adaylarla seçimlere gireceklerini ve bu beldelerde seçimleri kazanacaklarını kaydetti. Erçelebi açıklamasında şunları kaydetti:

"Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Tokat ilimizde de partimizin adaylarını açıklamaktan ve halkımızın onayına sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tokat'ın Niksar ilçesine bağlı Yazıcık Beldesi Belediye Başkan adayımız Sayın İlhan Arslan'dır. Sayın Arslan, kamuda başarılı hizmetlerde bulunmuş saygın bir veteriner teknikeri arkadaşımızdır. Yıllarca yöresindeki insanlara hizmet vermiş bu başarılı arkadaşımız, 30 Mart 2014'te yapılacak olan yerel seçimlerde Yazıcık Belediye Başkan adayımızdır. Yazıcık beldesinin değerli halkına bilgi ve tecrübe birikimini yansıtarak hizmet etmek isteyen Sayın Arslan'ın başarılı işlere imza atacağına olan inancımız tamdır. Yine Tokat'ta Almus ilçesine bağlı Gölgeli Belediye Başkan adayımız da Sayın İbrahim Karahan'dır. Uzun yıllar demokratik kitle örgütlerinde görev yapmış olan Sayın Karahan, Gölgeli'nin hak ettiği hizmetleri almasına öncülük edecek bir başkanlık örneği sergileyecektir. Demokratik Sol Parti, doğruluğun ve dürüstlüğün sembolüdür. Adaylarımız da partimizin ilkeleri doğrultusunda doğru, dürüst ve güvenilir insanlardır. Her türlü olumsuzluğun yaşandığı ülkemizde Demokratik Sol Parti'ye ve onun belediye başkanlarına bugün, her günden daha çok ihtiyaç vardır. Adaylar bizden, karar yüce milletimizdendir." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Erçelebi Yazıcık Gölgeli Dsp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title