Haberler

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Sivas'ın Gemerek ilçesini ziyaret etti

Güncelleme:

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ın Gemerek ilçesini ziyaret etti. Aksakal, halka hitap ederek parti olarak devletin ve halkın yanında olduklarını vurguladı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ın Gemerek ilçesini ziyaret etti.

İlçe girişinde partililer tarafından karşılanan Aksakal, seçim otobüsüyle halkı selamladıktan sonra ilçe başkanlığına geçti.

Burada konuşan Aksakal, "Türkiye çok hassas bir dönemden geçiyor. Merhum Bülent Ecevit 2002'de Amerika'nın Irak'a girişine müsaade etmediği, orada bir terör devleti kurulmasına izin vermediği için iktidardan düşürüldü." dedi.

Aksakal, parti olarak her zaman devletin ve halkın yanında olduklarını aktararak, "Her zaman emperyalizmin karşısında durduk, bugün de aynı noktadayız. Bizim sizden ricamız şu, DSP'yi bu seçimlerden ne kadar güçlü çıkarırsanız 2028'de Cumhurbaşkanlığına o kadar güçlü adayla gideriz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Gemerek Sivas Dsp Partiler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title