Haberler

DSP'den Aday Başkan Tartan'ın Posterine Silahlı Saldırı

DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın seçim kampanyalarında kullandığı pankart ve afişlere çirkin saldırılar devam ediyor.

DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'ın seçim kampanyalarında kullandığı pankart ve afişlere çirkin saldırılar devam ediyor. Cumhuriyet Bulvarı üzerindeki pankartın asıldığı gün saldırıda bulunanlar, bu kez sokaklardaki afişleri silahlı saldırılarla delik deşik etti.

CHP'nin tek elden yönetilmesine duyduğu rahatsızlıktan, Atatürk ve Cumhuriyet'e yapılan saygısızlıktan dolayı istifa ederek DSP Konak Belediye Başkanlığı adaylığını açıklayan Dr. Hakan Tartan, şöyle konuştu: "İstifa ettiğim gün hakkımda terbiye sınırlarını aşan yakıştırmalar yaptılar. DSP Konak Belediye Başkanlığı adaylığımı açıkladığım gün hakaretler arttı. Seçim çalışmalarımda hazırladığım afiş ve pankartlar yırtıldı. Demokrasiyi içlerine sindiremeyen ve rant peşinde koşanlar beni hazmedemeyerek saldırılar düzenliyor. Sokaklardaki afişlere silahlı saldırılar düzenleyerek vatandaşların da hayatlarını tehlikeye atıyor. Çıkar ilişkilerinde düzeni bozulacak kişiler 30 Mart akşamı yenilgiyi tadacaklar. Beş yıl boyunca hizmet için çalıştım. Atatürk ve Cumhuriyet için beş yıl daha vatandaşa hizmet edeceğim." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Hakan Tartan Konak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title