Haberler

Perinçek'ten skandal sözler! PKK'lı teröristlere "Kardeşlerim" diye seslendi

Güncelleme:

Mardin İl Kurultayı'na katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, PKK terör örgütüne silah bırakma çağrısı yaparken skandal sözlere imza attı. Perinçek, PKK'lı teröristlere "Kardeşlerim" diye seslendi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Mardin'de partisinin İl Kurultayı'na katıldı. Buradan PKK'ya bir çağrı yapan Perinçek, skandal sözlere imza attı.

"KARDEŞLERİM" DİYE SESLENDİ

Örgüte silah bırakma çağrısı yapan Perinçek, PKK'ya "Kardeşlerim" diye seslendi. Perinçek, "Kandil'e sesleniyoruz, kardeşinize kurşun sıkmayın. Elinizdeki Amerika'dan, İsrail'den aldığınız silahları kardeşlerim bırakın. Bırakın yere atın." dedi.

"TÜRKİYE SİZİ KUCAKLAMAYA HAZIR"

Perinçek açıklamalarına şöyle devam etti: "Türkiye sizi kucaklamaya hazır. Amerikan silahıyla birbirimizi vurmayalım, kucaklaşalım, birleşelim. Emeğimizle kol kola vererek, omuz omuza vererek Türkiye'mizi aydınlıklara, berekete, kardeşliğe götürelim."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Doğu Perinçek PKK Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

seyfullah aydın:

işte böyle hdp nin ayağına giderler kardeşim canım cicim hayatım derler sonra da kılıçtaroğlunu bölücülerle işbirliği yapıyor derler şehit cenazelerinde adamı bilinçsiz şekilde linç etmeye kalkarlar zaten sizde bilinç olsa bu durumda olmazdık

30
6
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ben 68 yasindayim ve hala bu her devrin adami dogu perincek´in solcumu koministmi lenincimi markscimi yoksa istihbaratcimi ne ayak oldugunu anliyamadim zaman ve zemine göre sekil alan devamli parti adi degistiren kandilde terörist basini ziyaret ederek karanfil veren bu adam simdilerde ikdidar destekcisi iyimi.

18
5
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Perinçek zorla dağa kaçırılan beyni yıkanan terör örgütü içindeki insanlara çağrı yapıyo hemen ön yargılı davranmayın.

10
10
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

AKP'nin hpd ziyareti ile peşinden Perinçek'in bu demeci vermesi önceden hazırlanmış yeni bir açılım safsatasinin alıştırma ayaklaridir. Tesadüf değil oyun sahnelenmeye başlamıştır. Günaydın AKP'ye ve MHP'ye gönül vermişler.

16
4
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

he canim sende yedin hamit gündogdu..... pkk yi bitirecek devletimiz .. bak azad kod adli teröristi yollamislar ebediyete...darisi tüm teröristlerin basina ve onlari destekleyenleride

7
4
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Ortada yenilen bir durum yok gerçek olan var. Yeni bir açılım sürecine doğru bir yelken açmış akp. Bakalım bu fırtınalı yolculuğa seçmen desteği ne olacak. Sen ve senin gibi herşeyi hazmedenleri ayrı tutuyorum.

yanıt5
yanıt1
Rabia Yayla Yayla:

Dostlar, Doğu Perinçik'i sevmem; ama adaletsizlik de yapamam. O iyi niyetiyle, o anki konuşmasında içtenliğindeki bir aşkla "kardeşlerim" dediğiyse bunda art niyet aramamak gerekir.

0
4
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

AKP söyletiyor gibi..;)))

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title