Haberler

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, ABD yetkilileriyle görüştü

Güncelleme:

Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, ABD Dışişleri Bakanlığı Müşaviri Derek Chollet ve Müsteşar Yardımcısı Kıdemli Muavini Yuri Kim'le görüştü. Görüşmede, Dışişleri Bakanı Blinken'ın ülkemize ziyaretinde gündeme gelen hususların takibi yapılmış, ikili ilişkiler ile Filistin, Ukrayna, Karadeniz Tahıl Girişimi, Doğu Akdeniz, Güney Kafkasya ve Balkanlar konularında görüş alışverişinde bulunulmuştur.

DIŞİŞLERİ Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar, ABD Dışişleri Bakanlığı Müşaviri Derek Chollet ve Müsteşar Yardımcısı Kıdemli Muavini Yuri Kim'le görüştü.

Dışişleri Bakanlığı tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, "Görüşmede, Dışişleri Bakanı Blinken'ın ülkemize ziyaretinde gündeme gelen hususların takibi yapılmış, ikili ilişkiler ile Filistin, Ukrayna, Karadeniz Tahıl Girişimi, Doğu Akdeniz, Güney Kafkasya ve Balkanlar konularında görüş alışverişinde bulunulmuştur" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

ABD Dışişleri Bakanlığı Dışişleri Bakanlığı Güney Kafkasya Burak Akçapar Doğu Akdeniz Balkanlar Karadeniz Filistin Kafkasya Ukrayna Akdeniz Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title