Haberler

Dilovası Belediye Başkanı Gençlerle Buluştu

Güncelleme:

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, gençlerle bir araya gelerek desteklerini ifade etti. Şayir, gençlerin eğitim, spor, kültürel ve sosyal faaliyetlerinde yanlarında olduğunu belirtti.

Gençlerle bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, "Ben sizin abinizim. Eğitimde, sporda, kültürel ve sosyal faaliyetlerde yapabileceğiniz her çalışmanın sonuna kadar arkasındayım. Sizlere güveniyorum" dedi.

Geçtiğimiz aylarda Dilovası'nda kurulan Kocaeli Gençlik Hareketi Başkanı Tayfun Türker ve yönetimi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in misafiri oldu. Konuklarını ilk olarak makamında ağırlayan Başkan Şayir, ardından göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmaları gezdirerek, gençlere anlattı.

Dilovası'nın her geçen gün daha yaşanılabilir bir kent olma yolunda emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirten Başkan Şayir, "Son yıllarda Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile ilçemize yapılan yatırımlar sayesinde Dilovası artık göç veren değil göç alan bir şehir haline geldi. Sanayisiyle, tarihi ve kültürel yapısı ile marka değeri her geçen gün artan ilçemizin ilerleyen süreçte yıldızı daha da parlamaya devam edecektir. Göreve geldiğimiz günden bu yana yükselen şehir Dilovası vizyonumuzla hayatın her alanına dokunmaya devam ediyoruz. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğine yatırım yapmaya özen gösteriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimde, sporda, kültürel ve sosyal alanda başarılı olabilmeleri için seferber olduk. 4 yıl önce başlattığımız çalışmalarımızın meyvelerini her geçen gün alıyoruz. Gençlerimizin ülke genelinde gösterdikleri başarılar bizleri gururlandırıyor. İnşallah bundan sonra da daha büyük başarılarla gururumuz olmaya devam edeceklerine inanıyorum. Ben sizin abinizim. Eğitimde, sporda, kültürel ve sosyal faaliyetlerde yapabileceğiniz her çalışmanın sonuna kadar arkasındayım. Sizlere güveniyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hamza Şayir Dilovası Spor Eğitim Politika Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title