Haberler

Dikkat çeken araştırma! İşte AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra en çok sevilen isim

Güncelleme:

Gezici Araştırma şirketi tarafından dikkat çeken bir araştırma yapıldı. 2 bin 368 katılımcı ile yapılan araştırmada vatandaşlara "AK Parti içinde Recep Tayyip Erdoğan dışında en çok beğendiğiniz ve makul bulduğunuz isimler kimler?" sorusu yöneltildi. Bu soruya cevap verenlerin yüzde 28.5'i tercihini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan yana kullandı.

Gezici, her yıl olduğu gibigeleneksel anketini bu sefer farklı bir soruyla gerçekleştirdi. 2 bin 368 katılımcı ile yapılan ankette 4 siyasi partide genel başkanlarının yer almadığı partililerden en çok kimi beğeniyorsunuz sorusu yönlendirildi.

Meclis'te bulunan 4 parti arasında AK Parti'den Süleyman Soylu, CHP'den Mansur Yavaş, MHP'den Semih Yalçın ve İYİ Parti'den Yavuz Ağıralioğlu partilerinde en beğenilen isimler oldu.

Dikkat çeken araştırma! İşte AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra en çok sevilen isim

AK PARTİ'DE EN ÇOK BEĞENİLEN İSİMLER

Araştırmaya katılanlardan yüzde 28.5'i Süleyman Soylu'yu beğendiğini ifade ederken yüze 21.4'ü Hulusi Akar'ı, yüzde 14.3'ü Ömer Çelik'i, yüzde 10'u Fuat Oktay'ı, yüzde 9.6'sı Murat Kurum'u, yüzde 5.3'ü de Mustafa Şentop'u beğendiğini ifade etti.

Dikkat çeken araştırma! İşte AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra en çok sevilen isim

CHP'DE EN ÇOK BEĞENİLEN İSİMLER

CHP içinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu dışında beğenilen isimlerin kim olduğuna ilişkin soruya ise katılımcıların yüzde 21,2'si Mansur Yavaş cevabını verdi. Katılımcılardan yüzde 18,1'i Ekrem İmamoğlu'nu, yüzde 13,4'ü ise Özgür Özel'i beğendiğini belirtti.

Dikkat çeken araştırma! İşte AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra en çok sevilen isim

MHP'DE EN ÇOK BEĞENİLEN İSİMLER

MHP içinde ise katılımcılardan yüzde 15,2'si Edip Semih Şahin, yüzde 12,9'u Mevlüt Karakaya cevabını verdi. Katılımcıların yüzde 10,4'ü Sadir Durmaz cevabını verirken, aynı zamanda İzzet Ulvi Yönter, Muharrem Varlı, Erkan Haberal da beğenilen isimler arasında yer aldı.

Dikkat çeken araştırma! İşte AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra en çok sevilen isim

İYİ PARTİ'DE EN ÇOK BEĞENİLEN İSİMLER

İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in ardından en beğenilen ismin Yavuz Ağıralioğlu olduğu belirlendi. Ağıralioğlu'nu Müsavat Dervişoğlu ve Aytun Çıray izlerken, Bahadır Erdem dördüncü sırada yer aldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

By rabsin:

Hayalimdeki liste Cumhurbaşkanı : Sn Recep Tayyip ERDOĞAN MSB: Sn Hulusi AKAR Dışişleri bakanı: Sn ibrahim kalın İçişleri bakanı: Sn Süleyman soylu Adalet bakanı: Sn Fahri Kasırga Kültür ve Turizm : Mevlüt çavuşoğlu Tarım bakanı : Recep konuk

32
283
yanıtYanıtla
ertugrul yazıcı:

iyi ki senin hayaline göre yaşamıyoruz

yanıt7
yanıt2
Doğrucu Mahmut:

Kendin demişsin zaten.Hayalinde görürsün..

yanıt1
yanıt0
Ayhan KURT:

Ibrahim kalın kim biliyormusun iyice bi arastir

yanıt1
yanıt0
Umit Cetin:

2023 erdoğan sonrası süleyman soylu aksini idda eden nankördür

29
207
yanıtYanıtla
Ramazan Demir:

Önümüzdeki seçim, AKP 'nin son seçimidir. Bir daha AKP yok. Ancak,Tarihin karanlık sayfalarında bulabilirsiniz.

yanıt0
yanıt0
ERKAN :

sonranız yok

yanıt85
yanıt23
Muhammed Nazif Dusunceli:

Erkan gec bu komiklikleri secimden sonra gorursun varmi yokmu:)

yanıt0
yanıt1
mahmut kemal :

Devlet başkanı deyince sadece iş bilirlik yetmez liderlik ve vakar önemli hale gelir. Erdoğan Türkiye değil dünyada 1 numara.Putin'de karizma var ama ve dengesiz güvenilmez olması kaybettiriyor, Erdoğan'ın kıymetini iyi bilin bir gün görevi bırakırsa inşallah O'ndan daha iyisini gösterir Allah bize.

57
138
yanıtYanıtla
By rabsin:

Tarım bakanı Recep konuk olsun bak nasıl şahlanıyor tarım..

38
44
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title