Haberler

"Devlet Bey'in Sözleri Önemli"

AKP'nin Alevi Kökenli Milletvekili Reha Çamuroğlu, "Alevi Kardeşlerimizin Sorun, Sıkıntı ve Beklentileri Görmezden Gelinemez" Diyerek Bu Konuda Önemli Bir Çıkış Yapan Devlet Bahçeli'yi Övdü.

AKP’nin Alevi kökenli İstanbul Milletvekili Reha Çamuroğlu, "Alevi kardeşlerimizin sorun, sıkıntı ve beklentileri görmezden gelinemez" diyerek bu konuda önemli bir çıkış yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi överek, "Devlet Bey’in konuya yaklaşımını çok olumlu buluyorum, bu konuya ilgisi ve çözüm arayışları da yeni değildir" dedi.

Çamuroğlu, "Devlet Beyin, geçtiğimiz şu zor dönemde ülkemizin yönetimine önemli katkılarının olduğunu düşünüyorum. Bu da, kritik bir zamanda yapılmış önemli ve olumlu bir açıklamadır" dedi. Çamuroğlu, şöyle dedi:

"Devlet Beyle benim şahsi bir dostluğum var. Bu dostluğa değer veririm ve bunu siyasetin üzerinde görürüm. Devlet Bey, ben kendisini tanıdığımdan bu yana, dört yıldır, yaptığımız görüşmelerde, ki kendisiyle defalarca sohbet etmişizdir, hep bu konuya ilgisini vurgulamıştır. O nedenle de, bizim giriştiğimiz açılım sırasında MHP’nin ilgisizliğine anlam verememiştim. Belki de biz kendimizi iyi anlatamadık. Ama, bundan sonra bu konuda biz de kendimizi daha iyi anlatmaya çalışacağız. Aslında geçen hafta Meclis’te yaptığım gündem dışı konuşmanın sonunda ben bütün partileri tribünlere oynamamaya ve diyaloğa davet etmiştim bu konuda. Devlet Beyin bu açıklamasını bir anlamda da bu davetime nazik bir cevap olarak gördüm."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title