Haberler

Devlet Bahçeli tarafını seçti! MHP liderinden Arınç'la polemik yaşayan Metiner'e destek

Güncelleme:

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ile eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner arasındaki tartışma Türkiye'nin gündemine oturdu. İki taraf da birbirine ağır suçlamalarda bulunurken MHP Genel Başkanı'ndan Metiner'e destek telefonu geldi. Metiner, Bahçeli'nin kendisini aradığını belirterek "Destek sözleri benim için onurların en büyüğüdür. Kendisine en kalbi şükranlarımı hürmetle arz ederim." ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın "Kral çıplak" çıkışı tartışma yarattı. AK Partili Mehmet Metiner, Arınç'a söz sözlerle tepki gösterirken Arınç da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Metiner hakkında zehir zemberek sözler söyledi.

BAHÇELİ'DEN METİNER'E DESTEK TELEFONU

Tartışmada tansiyonun giderek yükselmesinin ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafını seçti. Bahçeli, AK Partili Metiner ile Arınç arasında yaşanan tartışmada Metiner'e destek verdi.

"DESTEK SÖZLERİ BENİM İÇİN ONURLARIN EN BÜYÜĞÜ"

Metiner, Bahçeli'nin kendisini aradığını söyledi ve desteği için teşekkür etti. Metiner, "Az önce MHP'nin bilge genel başkanı saygıdeğer Devlet Bahçeli aradı. Destek sözleri benim için onurların en büyüğüdür. Kendisine en kalbi şükranlarımı hürmetle arz ederim" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli tarafını seçti! Arınç'la polemik yaşayan Metiner'e MHP liderinden destek

NE OLMUŞTU?

Bülent Arınç, dün gerçekleştirilen "Türk Demokrasi Vakfı; Yeniden" başlıklı zirvede yaptığı konuşmada "Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. 'Kral çıplak' demenin zamanıdır. Allah cesur olana izzet verir" dedi. Bülent Arınç'ın bu çıkışına Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'den sert tepki geldi. Metiner, "Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Bülent Arınç'ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olurlarsa olsunlar.'' ifadelerini kullandı. Arınç ise Metiner'in sert sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi. "Kifayetsiz, muhteris ve müfteri Metiner, sözüm sana!" sözleriyle cümlesine başlayan Arınç, "İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Seninki ise yalan, iftira hasetten ibaret üç kıkırdaktan müteşekkil. Sanma ki yalan ve iftiralarını dikkate alıp cevap vereceğim. Seni muhatap almak benim için züldür. Ama! Gerektiği zaman, hadsize haddini bildirmek, kırk yetime kaftan giydirmekten üstündür" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mehmet Metiner Devlet Bahçeli Bülent Arınç Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Haydar:

Bahçeliyi kim destekliyorki partinin oyları erimiş gitmiş.Çokmu önemli birşey.Halkın arasına çarşıya pazara çıksın bakalım.

32
17
yanıtYanıtla
Murat Polat:

Her şey hakkında fikri olan bahçelinin diyarbakır il baskanı hakkında düşüncelerini merak ediyorum. Neden yorum yapamadı.

19
5
yanıtYanıtla
wred desd:

Hadepli Metiner e destek çok iyi yaa

9
5
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Sayın Arınç, işi bu kadar uzatmanıza gerek yok. Siyaseten kendinizi nereye konumlandırıyorsanız o partiye katılın. Ama bu şekilde hem bulunduğunuz partiye hem de kendinize zarar veriyorsunuz. Bu yaşınızda size yakışmıyor.

7
7
yanıtYanıtla
TOLGA:

aman bahçelinin taraf seçmeside çok umrumuzdaydı. boş beleş

5
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title