Haberler

Babacan'a soğuk duş! Açılışta 20 kişiye hitap etti

Güncelleme:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Trabzon İl Başkanlığı'nın açılış törenine katıldı. Törende basın mensupları ve koruma polisleri dahil yaklaşık 20 kişiye seslenen Babacan, seçim otobüsü ile şehir turu attıktan sonra ilçeleri ziyaret etti.

31 Mart Mahalli İdareler seçim çalışmaları kapsamında dün akşam saatlerinde Trabzon'a gelen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, bugün Ortahisar ilçesindeki bir iş hanında Trabzon İl Başkanlığı'nın açılış törenini gerçekleştirdi. İş hanının girişinde kurulan kürsüde bir konuşma yapan Babacan, basın mensupları ve koruma polislerinin dahil yaklaşık 20 kişiye seslendi.

GAZZE'DEKİ ZULME DİKKAT ÇEKTİ

Konuşmasına "Bugün kadim şehrimizdeyiz. Şehzadeler diyarındayız. Nice padişahın doğduğu Fatih'in fethettiği şehirdeyiz. Aynı zamanda Trabzonspor'un şehrindeyiz" diyerek başlayan Babacan "Bu mübarek Ramazan ayı her ne kadar vatandaşlarımızın çok zorluklar, sıkıntılar çektiği bir ay olsa da Gazze'deki durum bizim şuan Türkiye'de yaşadığımız her türlü sıkıntıdan çok daha zor çok daha kötü bir durum" dedi.

İLÇELERİ DE ZİYARET ETTİ

Açılış konuşmasının ardından beraberindekilerle birlikte kurdeleyi kesen Babacan daha sonra İl Başkanlığı binasını gezdi. Partililerle hatıra fotoğrafı çektiren Babacan daha sonra seçim otobüsü ile şehir turu attıktan sonra ilçeleri ziyaret etti.

İşte o açılıştan kareler;

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Trabzon İl Başkanlığı'nın açılış törenine katıldı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Trabzon İl Başkanlığı'nın açılış törenine katıldı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Trabzon İl Başkanlığı'nın açılış törenine katıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Deva Partisi Ali Babacan Trabzon Partiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

ülker kaya:

Cumhurbaşkanımızla bir şey ifade ettiğini unutup , nimeti kendinden bilenin akibeti.

106
43
yanıtYanıtla
Fakır:

Türkiye'de aldığı toplam oy bu kadar zaten

122
11
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Adam olana çok bile, ne bekliyordu ki?

102
14
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

6'lı Masaya baston olanların hepsi patladı gitti doğal olarak ..

94
18
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Etraftaki insanlar ayıp etmişler, İnsan konuşmacıya ayıp olmasın diye geçerken 5 dakika katılır da konuşanın gönlü hoş olur.

24
27
yanıtYanıtla
Fatih :

e konuşmasın :D demekki beceremiyor niye zorluyor :)

yanıt40
yanıt3
İsmimi ne yapacaksın:

Eski ampulcülerdendir, yeni parti kursa da bir şey fark etmez. Buna 20 kişi çok bile…

22
14
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

su kafa toslamayi biri bana anlatsin.

32
2
yanıtYanıtla
mstfa Uygr:

Duda dudağa mı olacaktı reis ??

yanıt1
yanıt1
Hacı Şembeki:

Kağıttan kaplan....

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title