Haberler

Destici, İmamoğlu'nun olaylı mitingiyle ilgili konuştu: Dadaşlar size meydanı boş bırakır mı?

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Erzurum mitinginde yapılan taşlı saldırıyla ilgili konuştu. İmamoğlu'nun valiliğin gösterdiği noktada miting yapması gerektiğini ifade eden Destici, "Orada da PKK kitlesi var. Erzurum Nene Hatun'ların şehridir, bir kahramanlık örneğidir. Size Dadaşlar meydanı boş bırakır mı? PKK ve işbirlikçilerine meydanı boş bırakmaz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Erzurum'da gerçekleşen mitinginde 100-200 kişilik bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Saldırıda mitinge katılan onlarca kişi yaralanırken, olaylarla ilgili başlatılan soruşturmada gözaltına alınan kişiler olduğu aktarıldı.

DESTİCİ CANLI YAYINDA OLAYLARA DEĞİNDİ

Erzurum'da yaşanan gerginliğe katıldığı canlı yayında değinen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek ifadeler kullandı.

"KAYBETTİKLERİNİ ANLADILAR, PROVOKASYON YAPIYORLAR"

CNN Türk ekranlarında konuşan Destici, Ekrem İmamoğlu'nun valiliğin gösterdiği noktada miting yapması gerektiğini öne sürerek "Kaybettiklerini anladılar, provokasyon yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ'Nİ GÖLGELEMEK İSTİYORLAR"

Destici sözlerini şöyle sürdürdü; "Biz ilkesel olarak şiddet kimden gelirse gelsin tasvip etmeyiz. Bu olayda bir provokasyon var. Üstelik Cumhurbaşkanımızın Büyük İstanbul Mitingi'nin olduğu gün gölgelemek için yapılmıştır. Terör örgütleri var ve bunlar kışkırtılıyor. Valiliğin belirlediği miting alanları var ve siz orada miting yapmayıp şehrin göbeğine gidiyorsunuz. Orada da PKK kitlesi var.

"İMAMOĞLU DÖNÜP KENDİSİNE BAKMALIDIR"

Erzurum Nene Hatun'ların şehridir, bir kahramanlık örneğidir. Size Dadaşlar meydanı boş bırakır mı? PKK ve işbirlikçilerine meydanı boş bırakmaz. Orada Vali Beyi, diğer yetkilileri suçlamak bence yanlıştır, İmamoğlu dönüp kendisine bakacaktır. Sen devlet adamısın Valilik sana nereyi göstermişse gidip orada miting yapacaksın. Kaybettiklerini anladılar, provokasyon yapıyorlar."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Ekrem İmamoğlu Nene Hatun Erzurum PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (13)

mardinli yiğit:

sen önce kendi partinden aday olup meclise gir de görelim!

540
176
yanıtYanıtla
harun demirtaş:

mardinli yiğit kılıçtar oğlu gibi 6 tane toplayıp seçime girmesi gibimi hdp chp iyi partiyle girmesi gibimi demek istedin hepsi tek girseydi biz görsekdik

yanıt48
yanıt147
Ayhan Doğan:

Destici 3-5 çapulcunun yaptığını dadaşlara mal etme

465
80
yanıtYanıtla
Medeni Bingöl:

Mustafa Destici bey sizi siddetle kiniyorum Sizi yapici diye biliyordum Bu oyunlara nasil geldiniz merak ediyorum

385
151
yanıtYanıtla
Yusuf Hasgül:

ne yapsın yapıcı olupta mesela sen kendını kına

yanıt41
yanıt174
Yorumcu Davut :

oyuna falan gelmiyor chp nin pkk lılaşmasından rahatsız her türk vatandaşı gibi

yanıt39
yanıt83
Haydar senkal:

Muhsin baskanin kemiklerini sizlatiyorsun

285
109
yanıtYanıtla
NAKRE:

Doğru söylemiş chp hdp ve pkk desteği alan ittifak yapan bir parti chp iktidara gelirse hdp ninde pastadan pay alacağını unutmayın!!

131
235
yanıtYanıtla
zebil animation:

iktidara yanaşıp halka sırtınızı döndünüz .insanlar 1 kilo et alamazken siz tüm koyun almaktan söz ettiniz .şimdi de oraya gelen halka pkk kitlesi diyorsunuz

243
113
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

Helal destici hdp yi destekleyenleri lgbt cileri emperyalist güçleri sevindirmeyecegiz allahin izniyle inşallah

49
169
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title