Haberler

Depremle ilgili toplantılara çağrılmaması hatırlatılan İmamoğlu çok net konuştu: Kapıyı devirir gireriz

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerden sonra yardım lojistik merkezine dönüştürülen Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde soruları yanıtladı. İstanbul'da depremle ilgili toplantılara bundan önceki süreçte davet edilmediğinin hatırlatılması üzerine "İmamoğlu giremeyecekmiş; kapıyı devirir gireriz" dedi.

Ekrem İmamoğlu, Kahramanmaraş depremin ardından yardım için lojistik merkeze dönüştürülen Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gazetecilerin sorularını cevapladı.

"HATAY'IN YARISI BİTTİ"

Elindeki verilere göre Hatay'ın yüzde 55'inin yıkıldığını belirten Ekrem İmamoğlu, "Hatay'ın yarısı bitti. Bundan utanmayacak mıyız? Deprem bölgesinde yıkılan binaların yüzde 45'i son 20 yılda yapılmış. Yani büyük deprem felaketini yaşadıktan sonra" dedi.

"KAPIYI DEVİRİR GİRERİZ"

Ekrem İmamoğlu, geçmişte gerçekleştirilen depremle ilgili toplantılara İBB Başkanı olarak çağrılmamasını hatırlatması üzerine, "İmamoğlu giremeyecekmiş; kapıyı devirir gireriz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Kahramanmaraş Kadir Topbaş İstanbul Mimar Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Hakan Ertem:

Senden bostana bekçi olmaz ya. Neyse sana oy verenler utansın.

102
38
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

çağırırlar elbet hani gitmiştin ya hani chp nin davetine bir kenarda oturur dinler sin yine bişeyler öğrenirsin ...) gündemde kalmak adına boş konuşmaya devam ediyor ..kapıları devircekmiş... çok korkmuşlardır ..))

88
28
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

önce birlik beraberlik diyiyor sonra böyle bir zamanda bile trollük yapıyor laf atıp duruyorsunuz sizinle bir olunmaz sizinle beraber olunmaz zaten başımıza ne geliyorsa sizin gibiler yüzünden geliyor hiç kimse kusursuz eleştirilmez değildir ama sizin amacınız o değil

83
10
yanıtYanıtla
elif yildiz:

böyle satıcı pazarlamacı gibi safi konuşma bu chp , gençler iyi öğrensin daha toplantıya gelmemiş , akıl veriyor

53
29
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

bu kadar boş boş konuşupta hiç bir şey yapmayan bu güne kadar bu gerçekler ışıgında ist için ne yaptın kem küm etmeden cevap ver

53
21
yanıtYanıtla
Duran Turhan:

Hadi ordan. Kifayetsiz. Dört yıldır kaç tane kentsel dönüşüm yaptın. Laf, laf, laf. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

10
4
yanıtYanıtla
metin Keskin:

kapıyı kırarken aman dikkat et ayaklarına zarar verme yoksa kayak yapmaya balık yemeye yada tatile nasıl gidersin aman o zaman üzülür insan sonra sende çıkıp televizyonda ağlama ayağımı incittim diye

0
0
yanıtYanıtla
Mevlüt:

İmamoğlu Hatay örneğini vermiş. Son 20 yılın 16'sında Hatay'da CHP belediye başkanlığı yaptı. Daha geriye dönersek son 30 yılın 26'sında CHP vardı. O yıkılan evlere imar ve iskan onayı veren chp'dir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title