Haberler

Deprem konutları teslim töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile vatandaş arasında ilginç diyalog

Güncelleme:

Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan, anahtarı teslim edilen bir vatandaşa "Dairenizi gördünüz mü?" diye sordu. Önce "Şu an görmedik" diyen depremzede vatandaş, yapılan uyarılar sonrası konut maketini kastederek "Burayı gördük yani. Gördük çok güzel. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden canlı bağlantıyla katıldı.

Törende Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir depremzede arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Vatandaşa anahtarın teslim edildiği anlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dairenizi gördünüz mü?" diye sordu. Depremzede ise "Şu an görmedik" dedi.

"GÖRDÜK ÇOK GÜZEL"

Çevreden yapılan uyarıların ardından depremzede vatandaş, konut maketini kastederek "Burayı gördük yani. Gördük çok güzel. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin" dedi.

Sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nasıl? 3+1 mi?" sorusuna vatandaş "3+1" yanıtını verdi.

Deprem konutları teslim töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile vatandaş arasında ilginç diyalog

Kaynak: Haberler.com / Politika

Deprem Yerel Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (17)

Mehmet Ttt:

Korku insana neler yaptırıyor ??

271
52
yanıtYanıtla
CAN:

umarım allahtan o korkuyu 3 defa yaşayan kadın gibi sizde yaşarsınız diyecem ama sizin seviyenize gevşekliğinize düşmek istemiyorum allah ne olursa olsun sizi DE korusun genede istemem deprem ile imtihan olmanızı onlar 1 yılda 3 büyük deprem gördüler hemde dünyada eşi benzeri görülmemiş şiddetde japonyada 9 oluyor diyeceksiniz araştırmadan o deprem okyanusun 80 km dibinde oluyor bunla kıyaslanamaz

yanıt37
yanıt71
Erhan Sarac:

Allahtan başka kimseden korkmam , bu tırnaklı hayvanlardan mı korkacam

yanıt48
yanıt14
Akif:

can bu senin araştırman mı a haberden mi duydun

yanıt20
yanıt3
Doğrucu vatandaş:

Alayınız Yalan, Dolan!

130
21
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

tuzla toki zadeleri ne olacak onu söyleyin depremdekiler havadan ev sahibi oldu onlar paralarıyla rezil oldu kimi krada kimi evi görmeye ömrü yetmedi öldü gitti

79
22
yanıtYanıtla
Deniz Salman:

Depremzedeler nerden havadan ev sahibi oluyor boş konusuyon onşarda parasını ödeyecek hemde fazlasıyla evet herkes biryerde rezillik çekmiştir ama herşeyi biyerlere baglama

yanıt14
yanıt7
sade vatandaş:

tuzladaki tokizadelerden milyonlarca lira talep edilirken milyonlarca depremzadelerden oda bir kaç tanesi reklam için ikibuçukliraya ev sahibi olacak geçenlerde deprem konutlarına çekilen kurada Allahın bir hikmeti menzil şeyhinin bütün sülalesine ev çıktı olanları tutarsızca savunuyorsun

yanıt29
yanıt5
Salih Kandıralı:

Yazık. Teyzemi maymun ettiler.

75
12
yanıtYanıtla
yüksel kircicek:

yüzlerce ev menzil tarikatına cıkmış inanılır gibi değil.mülk Allah'ın dır diyen ne kadar tarikatci varsa ev sahibi oldu.

62
23
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title