Haberler

Denizli'de 'Halkın İktidarı Merkezi' Açılışı Mitinge Dönüştü

Denizli'de CHP seçim bürosu olan 'Halkın İktidarı Merkezi'nin açılışına katılan partililer 2'nci sıra milletvekili adayı İlhan Cihaner'e yoğun ilgi gösterirken açılış miting havasında gerçekleşti

Denizli'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim bürosu olan 'Halkın İktidarı Merkezi'nin açılışına katılan partililer 2'nci sıra milletvekili adayı İlhan Cihaner'e yoğun ilgi gösterirken açılış miting havasında gerçekleşti.

Çaybaşı Caddesi'nde düzenlenen 'Halkın İktidarı Merkezi'nin açılışına CHP'nin il ve ilçe başkanları ile milletvekili adayları Adnan Keskin, İlhan Cihaner, Melike Basmacı Kayhan, Adil Demir, Kazım Arslan ve Ali Kavak katıldı. 6'ncı sıra milletvekili adayı Huriye Çağlayan ise annesinin sağlık sorunu nedeniyle katılamadı.

Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, CHP'nin halkın iktidarını kuracağını söyleyerek, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'ye 17 defa geldi. Artık gelme Tayyip Erdoğan, Denizli'ye gelme. Senin gelişin de eksik olsun, getireceklerin de eksik olsun. Çünkü Denizli Denizli olalı, AKP iktidarından çektiği kadar hiç bir partiden çekmedi. Denizli bunlardan sadece zulüm gördü. Bütün sokaklar caddeler köstebek yuvasına döndü. 1976 depreminde bile Denizli bu kepazeliği görmedi. Sayın Nihat Zeybekci çıkmış bir de CHP'ye dil uzatıyor. Sen kimsin, kim oluyorsun. Denizli 12 Eylül referandumunda AKP'ye hak ettiği dersi verdi. 12 Haziran'da da sadece ders vermekle kalmayacak, iktidardan da uzaklaştıracak" dedi.

CHP İl Başkanı Himmet Yavaş, açılışa katılan partililere ve vatandaşlara adayları tanıttı. Daha sonra adaylar sırasıyla kısa konuşmalar yaptı. CHP'nin 2'inci sıra milletvekili adayı Erzincan Eski Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner ise yaptığı konuşmada, "Demokratik bir anayasa için, hukuk devleti için, eşitlik, özgürlük, kardeşlik için, sınavsız bir üniversite için, şifresiz sınavlar için, özgür bir ülke için ve yeniden tekstilin yıldızı haline gelmiş Denizli için, inadına sol inadına CHP" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 'Halkın İktidarı Merkezi'nin açılışı parti yöneticileri ve milletvekili adayları tarafından yapıldı. Açılış sonrası partililer İlhan Cihaner'e yoğun ilgi gösterdi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title