Haberler

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sert gönderme

Güncelleme:

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından sert sözlerle yüklendi. Baykal, "Kılıçdaroğlu seçime ABD'li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazayla kazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder" dedi. Baykal'ın cümlesindeki "Kazayla kazanırsa" detayı dikkat çekti.

Eski CHP lideri Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, son dönemde siyaset sahnesine daha fazla dahil oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileriyle dikkat çeken Aslı Baykal, bu sefer durumu biraz daha ileriye götürdü.

"KAZAYLA KAZANIRSA KAPÜTÜLASYONLARI DA İLAN EDER"

Baykal, "Kılıçdaroğlu seçime Abd'li danışman Jeremy Rifkin ile gidiyor. Kazaylakazanırsa, seçimden sonra kapitülasyonları da ilan eder" dedi.

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözler! Bu seferki çok farklı

"TEK ORTAK NOKTALARI ERDOĞAN GİTSİN"

6'lı masaya da eleştirilerde bulunan Aslı Baykal, "Altı benzemezin tek ortak noktası 'Erdoğan gitsin'. Başka? Sıfır politika, sıfır vizyon… Eleştirilerime tahammülsüzlükleri de muhalefetten umutsuzluğumun sağlaması oldu" diye konuştu.

Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal'dan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sert sözler! Bu seferki çok farklı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal Aslı Baykal Haberler

500

Yorumlar (11)

ömer ihsan muşlu :

Cumhurbaşkanı Mansur Yavaş.Gerisi Hikaye.

30
108
yanıtYanıtla
Hsn:

kılıçdaroğlunun başdanışman olarak amerikalı birisini ataması çok şey anlatıyor yazık çok yazık...

68
40
yanıtYanıtla
Hsn:

demokrat özgürlükçü geçinip kendi aklından başkasını hiç olarak görenler asıl hiç olduklarının farkında değiller...

41
20
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

herkes şunu iyi bilsin kendilerini bir yerlere gelmiş sananlar veya akıllı sanan tip insanlar hiç bir doğruyu gerçeği gören adaletli haktan yana olan bilinçli bireye akıl verecek yetenek ve kapasitede değildir sizin aklınız bize göre kocaman bir hiçtir böyle aklı olan aklını kendine saklasın

26
24
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Flozofvari felsefik bir yorum !

yanıt0
yanıt0
Nurullah Ak:

Yahu ne uzattınız ya bırakın aday olsun kim olursa olsun Reisin tırnağı olamaz. 2023 te Millet Recep Tayyip Erdoğan ile yola devam edecek. Vatan hainleri çatlayın patlayın kudurunn

24
24
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

HİÇ BİR ŞEY OLMAZ KAZAYLADA OLSA KAZANAMAZ

25
19
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Durun gaza gelmeyin hemen beyler :)

20
13
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

anti emperyalist nidalar atanlar. emperyal güçleri kendine danışman olarak alıyor. sözde bilim için amerikaya, para için ingiltireye gidiyor. bunlara değilde bunlara dürüst politikacı. gözüyle bakanlara yanarım.

17
2
yanıtYanıtla
komedinin tek adresi blackglasses_:

Deniz Baykal'ın kızı denince bir durmak gerek. Babası çok güzel şeyler yaptı bu memleket için o gitti şimdi kızı başladı. Siz ailece susun lütfen. Bizim adayımız kılıcdaroglu

11
7
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title