Haberler

Demirtaş babasının cenazesine katılmayacak! Kararının gerekçesini avukatı paylaştı

Güncelleme:

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bugün vefat eden babası Tahir Demirtaş'ın cenazesine katılmayacağı öğrenildi. Demirtaş'ın avukatlarına, "Cenazeye katılmak için Adalet Bakanlığı'na başvurmayın" dediği aktarılırken, avukatlarından biri yaptığı açıklamada "Demirtaş içinde bulunduğu siyasi rehinelik durumunu protesto etmek için izin almadı ve cenazeye katılmama kararı verdi" diye konuştu.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın babası Tahir Demirtaş, sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Selahattin Demirtaş'ın avukatlarına " Adalet Bakanlığı'na başvurmayın" dediği ve içinde bulunduğu siyasi rehinelik durumunu protesto etmek için babasının cenazesine katılmayacağı öğrenildi.

Demirtaş babasının cenazesine katılmayacak! Avukatlarına 'Adalet Bakanlığı'na başvurmayın' talimatı

DİYARBAKIR'DAKİ EVİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın babası Tahir Demirtaş, sabah saatlerinde Diyarbakır'a bağlı Kayapınar ilçesindeki evinde rahatsızlandı. Demirtaş, çağrılan sağlık görevlilerinin müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Demirtaş babasının cenazesine katılmayacak! Avukatlarına 'Adalet Bakanlığı'na başvurmayın' talimatı

CHP'Lİ VEKİL MEZARLIĞA GİDEREK BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Demirtaş'ın cenazesi, işlemlerinin ardından evinden alınarak defin için Bağlar ilçesinde bulunan Yeniköy Asri Mezarlığı'na götürüldü. Öte yandan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da mezarlığa gelerek Demirtaş ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Demirtaş babasının cenazesine katılmayacak! Avukatlarına 'Adalet Bakanlığı'na başvurmayın' talimatı

DEMİRTAŞ KALP KRİZİ GEÇİREN BABASINI ZİYARET ETMİŞTİ

Tahir Demirtaş, geçen yıl kasım ayında kalp krizi geçirmiş, cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş, yoğun güvenlik önlemleri altında getirildiği Diyarbakır'da babasıyla görüşmüştü.

Demirtaş babasının cenazesine katılmayacak! Avukatlarına 'Adalet Bakanlığı'na başvurmayın' talimatı

SELAHATTİN DEMİRTAŞ CENAZEYE KATILMAYACAK

Selahattin Demirtaş'ın avukatları vefat haberini vermek üzere Demirtaş'ın kaldığı Edirne Cezaevi'ne gitti. Edinilen bilgiye göre Demirtaş cenazeye katılmayacak. Demirtaş'ın avukatlarına, "Cenazeye katılmak için Adalet Bakanlığı'na başvurmayın" dediği aktarıldı.

"SİYASİ REHİNELİK DURUMUNU PROTESTO ETMEK İÇİN İZİN ALMADI"

Artı Gerçek'e konuşan avukat Mahsuni Karaman, "Selahattin Demirtaş içinde bulunduğu siyasi rehinelik durumunu protesto etmek için izin almadı ve cenazeye katılmama kararı verdi" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Selahattin Demirtaş Adalet Bakanlığı Tahir Demirtaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

Murat Şengezer:

Basin sağolsun Selo can mekani cennet olsun yüreğimiz seninle dersimden slm olsun

1004
874
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Dersim değil, Tunceli. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Dersim diye bir yer, bir şey yok. Ha bu sınırlar dışarısında bir yerse bahsettiğin anlat, öğrenelim biz de. Dersim ne lan?!

yanıt5
yanıt13
Martin Sikertel:

Dersim ne lan?

yanıt13
yanıt1
KARAYEL:

insan olarak bu kisi bütün Türk siyasetcilerine bedel. Basin sag olsun, mekani cennet olsun.

580
555
yanıtYanıtla
apolat:

inallah yarın birgün evine sehit atesi düstügünde bakalım bu kadar rahat konusabilecek misin, ha sende onlardansa bilemem o ayrı o zamanda Türk kelimesini besmele ile al agzına

yanıt372
yanıt371
Halis Adali:

ulkemiz bir tane daha pslikten temizlendi....

379
401
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

@Fatih Tori, adalet ve huzur, terörist silahını bıraktığı zaman, ekmek yediği memlekete ihanet etmeyi bıraktığı zaman gelir. Köpeğin önüne dahi yemeği koyarsın; aynı yere pisliğini yapmaz. Yediği kabın içine pisliğini de yapmaya çalışan insan sıfatındaki varlıklar oldukça adaletmiş, huzurmuş; hiç bir şey gelmez.Adalet neden gelmez, biliyor musun; çok insaflı çünkü bizim adaletimiz. Dünyanın hiç bir ülkesindeki adalet nefes alma şansı tanımaz, bizim insafımız çok fazla.

yanıt40
yanıt17
Benim Kkk:

Terbiyesizligin alemi ne simdi babasi ne yapti sana sevmiyorsun diye hakaretnetmen mi lazim

yanıt30
yanıt2
Fatih Tori:

Bu kafayla bu topraklara hiç bir zaman gerçek anlamda ne adalet nede huzur gelir.

yanıt163
yanıt143
Özgür Sevindik:

Devlette yalvariyordu ne olur çık diye Çürü icerde

399
245
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title