Haberler

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'dan CHP'ye tepki: Bize salon vermeyene, yok sayana oy vermeyiz

Güncelleme:

Partisinin Antalya il kongresinde konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, kongre için salon talebini geri çeviren CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Bakırhan, "Oyumuzu alacaksın, oyumuzla saltanat kuracaksın. Ama Kürtler salon talep ettiği zaman vermeyeceksin? Biz işbirliği de yaparız, güç birliği de yaparız, her masada da otururuz. Ama biz asla bir faşiste, ırkçıya, bizi yok sayana salon vermeyene oy vermeyiz." ifadelerini kullandı.

Dem Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, il kongresi için salon talebini reddeden CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Bakırhan, "Oyumuzu alacaksın, oyumuzla saltanat kuracaksın. Ama Kürtler salon talep ettiği zaman vermeyeceksin? Biz işbirliği de yaparız, güç birliği de yaparız, her masada da otururuz. Burada bir problem yok. Ama biz asla bir faşiste, ırkçıya, salon vermeyene oy vermeyiz." dedi.

BAKIRHAN'DAN CHP'Lİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Dem Parti Antalya 1'inci Olağanüstü Kongresi Kepez ilçesinde bulunan bir düğün salonunda yapıldı. Kongreye katılan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, kongre için salon talebini reddeden CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi.

"OYUMUZU ALACAKSIN AMA KÜRTLER SALON İSTEDİĞİNDE VERMEYECEKSİN"

DEM Parti'ye salon vermeyenlere kapılarının kapalı olduğunu vurgulayan Bakırhan şunları söyledi: "Oyumuzu alacaksın, oyumuzla saltanat kuracaksın. Ama Kürtler salon talep ettiği zaman vermeyeceksin? Antalya'da sizin huzurunuzda sesleniyorum; biz işbirliği de yaparız, güç birliği de yaparız, her masada da otururuz. Burada bir problem yok.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'dan CHP'ye: Bize salon vermeyene oy vermeyizDEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan

"BİZE SALON VERMEYENE OY VERMEYİZ"

Ama biz asla bir faşiste, ırkçıya, salon vermeyene oy vermeyiz. CHP'li arkadaşlar da burada. Genel Merkezleriyle de görüşeceğiz. Bunu da burada ilan ediyoruz. Bizi yok sayan, insanlara ne oy ne de iş birliği yapacağımızı buradan ilan ediyorum.

SIRRI SAKIK: MUHİTTİN BÖCEK YENGEME MEZAR YERİ BİLE VERMEDİ

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bir tepki de DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'tan geldi. Bakırhan'ın sözlerini alıntılayan Sakık, "Geçen yıl İsviçre'de kaybettiğim yengemi Antalya'da defnetmek istediğimizde mezar yeri bile vermemişti o M. Böcek. Siz oy moy yok!" dedi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'dan CHP'ye: Bize salon vermeyene oy vermeyiz

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Antalya Büyükşehir Belediyesi Tuncer Bakırhan DEM Parti Antalya Politika Haberler

500

Yorumlar (27)

tunahan can:

İnşallah öyle olur da omurganizi kandil düzenliyor

215
66
yanıtYanıtla
abdullah HAMARAT:

H.vlama

yanıt93
yanıt168
Bidüşün:

Hamarit burdan havlayan senmişin gibi görünüyor.

yanıt93
yanıt31
Bidüşün:

Temel amcanızdan gidin fers alın %1oyla 10 m. Vekili kaptı, salon ne az vizyonunuzu geniş tutun

yanıt13
yanıt2
Metin Yalcin:

Sağ olasın, sakın vaz geçmeyin bu fikrinizden ..))

163
13
yanıtYanıtla
Cemalettin Kurt:

bir yolda yürüyeceksin dikmyürüyuceksın kimsenin masasına meze olmuyucan hacı

132
7
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Valla mı..MHP ye de önersene o fikrini

yanıt4
yanıt5
Hado:

Kukla hali

104
32
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

boş muhabbet

85
39
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Hadi oradan. Ağa babalarınız ne derse onu yaparsınız siz.

48
18
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title