Haberler

Danışman Bekçi

Aliağa'da Seçimi Kaybeden Belediye Başkanının Uzun Sürebasın Danışmanlığını Yapan Mustafa Yıldız, CHP'li Yönetim İşbaşına Geldikten Sonra Parke Bordör Taşları Deposu Bekçiliği Görevine Getirildi.

Aliağa’da seçimi kaybeden Belediye Başkanının uzun sürebasın danışmanlığını yapan Mustafa Yıldız, CHP’li yönetim işbaşına geldikten sonra parke bordör taşları deposu bekçiliği görevine getirildi.

ALİAĞA Belediye Başkanı AKP’li Tansu Kaya seçim kaybedince danışmanı da bekçi oldu. Kaya’nın basın danışmanı Mustafa Yıldız, CHP’nin yönetime gelmesiyle belediyenin parke ve bordür taşı deposunun bekçiliğine getirildi. İzmir’in Aliağa İlçesi’nde 2004- 2009 yılları Belediye Başkanlığı yapan AKP’li Tansu Kaya’nın basın danışmanlığı görevinde bulunan Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Mustafa Yılmaz, yerel seçimde Aliağa Belediye Başkanlığı’na CHP’li Turgut Oğuz’un seçilmesiyle belediyenin parke ve bordür taşı deposuna bekçi olarak atandı.

Kazmak kürek işçisi

Yılmaz, kendisinden kazma- kürek işçisi olarak çalışmasının istendiğini öne sürerek, şöyle dedi:  “Bunu sözlü olarak istediler. Ben de yazılı bildirmelerini söyledim. Bunu yapmadılar. Çalışma Bakanlığı’na şikayet ettim. Müfettişler, üniversite mezunu olduğum için, kazma kürek işçisi olarak çalıştırılamayacağım yönünde görüş verdi. Şu anda belediyenin Fen İşleri Atölyesi’nde parke bordür taşlarının bulunduğu depoda bekçilik yapıyorum. Kadrom büro elemanı olarak gözükmesine rağmen dışarda bir taşın üstünde oturmuş bekliyorum.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title