Haberler

Cüneyt Özdemir "Millet İttifakı'nın adayı kim olmalı?" anketi yaptı! Mansur Yavaş açık ara birinci çıktı

Güncelleme:

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş" çıkışı kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Konuyla ilgili Twitter hesabından dikkat çeken bir anket yapan gazeteci Cüneyt Özdemir takipçilerine "Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" sorusunu yöneltti. 400 binden fazla kişinin katıldığı anketten yüzde 66,4 ile Mansur Yavaş birinci çıkarken, onu yüzde 15,7 ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu takip etti.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında yaptığı "Adayımız Mansur Yavaş" açıklamasıyla gündem olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, detayları ise Haberler.com'a verdi.

"YAVAŞ KABUL EDERSE TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLACAK"

Mansur Yavaş'ı Cumhurbaşkanı adayı olarak seçmelerinden dolayı olumlu tepkiler aldıklarını ve almaya da devam ettiklerini belirten Özdağ, "Bizimki tabii bir göreve çağrı, bizim adayımız olmasının dışında. Eğer bu görevi kabul ederse Türkiye için hayırlı olacağını düşünüyoruz hatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bile hayırlı olacağını düşünüyoruz" dedi.

Cüneyt Özdemir 'Millet İttifakı'nın adayı kim olmalı?' anketi yaptı! Mansur Yavaş açık ara birinci çıktıZafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ.

"SİYASETTE SU AKAR YOLUNU BULUR"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'ın olumsuz bir yanıt vermesi halinde Zafer Partisi'nin nasıl bir yol izleyeceği yönündeki sorumuza da Özdağ, "Şu anda olumsuz bir tepki üzerinden konuşmayalım. Siyasette su akar yolunu bulur" yanıtını verdi.

CÜNEYT ÖZDEMİR TWITTER'DAN ANKET YAPTI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamaları özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Konuyla ilgili Twitter hesabından bir anket paylaşan gazeteci Cüneyt Özdemir takipçilerine "Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?" diye sordu.

Cüneyt Özdemir 'Millet İttifakı'nın adayı kim olmalı?' anketi yaptı! Mansur Yavaş açık ara birinci çıktı

ANKETE 400 BİNDEN FAZLA KİŞİ KATILDI

400 binden fazla Twitter kullanıcısının oy kullandığı anketten yüzde 66,4 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş birinci çıkarken, onu yüzde 15,7 ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yüzde 14,5 ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu izledi. İYİ Parti lideri Meral Akşener ise yüzde 3,4 ile anketten sonuncu çıktı.

Cüneyt Özdemir 'Millet İttifakı'nın adayı kim olmalı?' anketi yaptı! Mansur Yavaş açık ara birinci çıktı

ANKET SONUCUNU ÇERÇEVELETİP YAYINLADI

Anketin bu zamana kadar Twitter'da yapılan en yüksek katılımlı anket olduğunu vurgulayan Özdemir, Youtube yayınında sonuçların çerçevelenmiş bir görüntüsünü paylaştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Cüneyt Özdemir Mansur Yavaş Ümit Özdağ Haberler

500

Yorumlar (29)

ELİF DILAVER :

her zaman anketler yanlış çıkıyor . Erdoğan alıcak gene açık ara inşaAllah

56
134
yanıtYanıtla
Mücahit Mescioğlu:

Son 5 senede neyi doğru yapmışta açık ara alıyormuş ben geçen seçim verdim bu seçim ve bir daha asla vermem. Milletin belini büktüler dünyanın en yüksek enflasyonunu bize reva gördüler. Yani anketler doğru söylüyor halk akpden koptu.

yanıt34
yanıt16
Behlûlê Mahî:

Bu adam Bahçelinin çırağı, aday olsa ne olur olmasa ne olur. Aynen Ekmelettin gibi. Fasa fiso CHP.

75
93
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Şüphesiz Allah doğrunun yanındadır ve Mansur Yavaş hemde çok büyük bir farkla kazanacak inşallah. AKP'nin kenara çekilip ülke nasıl yönetilir ve refah seviyesi yükseltilir bunu izleyerek not alsın. Ama gidiş o gidiş olacak sabırla bekliyoruz seçimi.

103
61
yanıtYanıtla
mahmut mardinli mardinli:

7 bin kişilik aşiretimle Mansur Bey aday olursa kendisine destek olacağım.. şu an için kendisinden güçlü aday yok!

81
68
yanıtYanıtla
Behlûlê Mahî:

Kim takar senin aşiretini.

yanıt75
yanıt44
Çınar Saraç:

Olacak zaten Mansur yavaş aday olacak , şuan erken söylemeye gerek yok seçime yakın açıklanır adaylığı ve oylar Mansur’a

86
32
yanıtYanıtla
Hakan:

Keşke herşey anketlerde göründüğü gibi olsa. Malum kesim bırak anket kullanmayı, ellerindeki telefonları dahi kullanmakta zorlanıyorlar. Ve işte onlar ki bizim geleceğimizi belirliyor maalesef...

48
40
yanıtYanıtla
Behlûlê Mahî:

CHP 2023 seçim sloganı, ekmek için Ekmelettin, lavaş için Mansur Yavaş

71
15
yanıtYanıtla
no government:

senin gibiler içinde Johnny Sins.

yanıt3
yanıt38
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title