Haberler

CHP'li ismin adaylık sözlerine İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan sert yanıt: Ceketimizi koysak da kazanırız kibri kaybettirir

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda endişelerinin olduğunu söyleyen İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu ve CHP kanadı arasında kriz büyüyor. Son olarak CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Ağıralioğlu'nun sözlerine karşılık, "Tayyip Erdoğan karşısında herkesle seçim kazanılır. Kemal Kılıçdaroğlu ile döke saça kazanılır, bu kadar basit" dedi. Ağıralioğlu ise "Siyasette kimi koyarsam kazanırım, ceketimizi koysak da kazanırız kibri kaybettirir" ifadelerini kullandı.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu katıldığı bir programda cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda endişelerini dile getirmesine CHP kanadından tepkiler gelmişti. Karşılıklı atışmaların yaşandığı polemikte kriz giderek büyüyor.

"TAYYİP BEY KILIÇDAROĞLU'NU KARŞISINDA GÖRMEK İSTİYOR"

Ağıralioğlu son olarak, "Tayyip Bey'in en çok görmek istediği aday, konuşmalarına bakınca... Yıllardır ısrarla ve inatla Sayın Kılıçdaroğlu'nu karşısında görmek istiyor. Ben kaybetme korkusunu dillendiriyorum, endişeli davranıyorum. Bu seçmen isteksizliğini gözardı etmesek mi diyorum" ifadelerini kullandı.

"ÇOCUĞUN KULAĞINI EVİN REİSİ ÇEKER"

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, katıldığı televizyon programında Yavuz Ağıralioğlu'nun bu sözlerine, "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil" dedi.

"ERDOĞAN KARŞISINDA HERKESLE SEÇİM KAZANILIR"

Altay ayrıca açıklamalarının devamında, "Tayyip Erdoğan karşısında herkesle seçim kazanılır. Kemal Kılıçdaroğlu ile döke saça kazanılır, bu kadar basit" söylemleri ile Ağıralioğlu'na yanıt verdi.

"CEKETİMİZİ KOYSAK KAZARIZ KİBRİ KAYBETTİRİR"

Ağıralioğlu da bu sözlerin üzerine "Siyaseti milletten, sahadan, istişareden, tenkitten, gerçeklikten koparan, işte bu tehlikeli duygudur. Bu dil ve üsluptur meselemiz. Siyasette, 'Kimi koyarsam kazanırım, ceketimizi koysak da kazanırız.' kibri kaybettirir! Özen gösterilmez ise milletin umudu döke saça kaybedilir.." açıklamalarını yaptı.

CHP'li ismin adaylık sözlerine İYİ Partili Ağıralioğlu'ndan sert yanıt: Ceketimizi koysak da kazanırız kibri kaybettirir

Kaynak: Haberler.com / Politika

Yavuz Ağıralioğlu Engin Altay İYİ Parti Haberler

500

Yorumlar (10)

Metin Yalcin:

Kibir düz yolda yolunu şaşırtır..

98
2
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bu hiç birisinden hiç bir şey olmaz altılısından umut bekleyenler varsa daha çok beklerler.

62
37
yanıtYanıtla
Halil İbrahim:

Chpnin kaybetmesi daha iyi chpden bir cacık olmaz

51
23
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

MANSUR BAŞKAN

27
47
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Kulağını çekmek, Sayın Agiraliogluna çok ağır gelmiştir...Bu ifadeyi nasıl hazmetti...Açıkçası şaşırdım. Chp nin iyi partiye bakış açısıdır kulak çekmek.

46
18
yanıtYanıtla
Hasan Durmuş:

İnadına Reis.reisten başkası yalan

28
12
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu bbp gelme adami ya iyi partiden birileri öne sürüyor bu kisinin üzerinden mesaj veriyor yada birileri millet ittifakina nifak sokmakla görevlendirmis gibi hala anliyamadiklari bir durum var olay sadece c.baskanligi degil ayni zamanda meclis cogunlugunu saglamak hükümeti degistirmek

12
26
yanıtYanıtla
Yusuf Güçlü:

Seçim günü iyi Parti'nin baraj altında kalacağıni düşünüyorum

25
11
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Siz hayal kurmaya, birbirinizle didişmeye devam edin, nasıl olsa balkon konuşması yükleniyor.

25
10
yanıtYanıtla
Kemal Gocer:

Yalnışmı okudum Tayyip Erdoğanın karşısında herkesle kazanılır diye :)

21
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title