Haberler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Rekabet açısından bu muhalefetten şikayetçi değiliz

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Rekabet açısından bu muhalefetten şikayetçi değiliz. Bizim sadece küçük bir tavsiyemiz olabilir. Başarılı olmak istiyorlarsa topu başka yerlere atmak yerine aynaya dönüp kendilerine baksınlar, eksiklerini sorgulasınlar" diye konuştu.

İstanbul'da Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 'Doğu ve Güneydoğu Hemşeri Buluşması' programında konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz muhalefetle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"MUHALEFETİN GENEL BAŞKANI 'ERDOĞAN'I TEBRİK EDİYORUM' DİYEMEDİ"

Yılmaz, "Hala ana muhalefetin genel başkanı çıkıp da "Ben halkın özgür iradesiyle ortaya koyduğu bu sonuca saygı duyuyorum, kazanan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorum" diyemedi maalesef. Bu da halkın vicdanına havale edeceğimiz bir tutumdur" dedi.

"BAŞARILI OLMAK İSTİYORLARSA DÖNÜP AYNAYA BAKSINLAR"

Rekabet açısından muhalefetten şikayetçi olmadıklarını ifade eden Yılmaz, "Bizim sadece küçük bir tavsiyemiz olabilir. Muhalefete danışmanlık yapmak durumunda değiliz ama bizi bu duruma da düşürüyorlar maalesef. Başarılı olmak istiyorlarsa topu başka yerlere atmak yerine aynaya dönüp kendilerine baksınlar.

"DAHA NİTELİKLİ BİR MUHALEFETİN OLMASI GEREKİYOR"

Eksiklerini sorgulasınlar. Açık konuşalım, bizim muhalefetten şikayetimiz yok. Ama ülkemiz adına daha nitelikli daha güçlü bir muhalefetin olması gerektiğini de düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Cevdet Yılmaz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Zafer yılmaz :

MİLLET SIKILDI ARTIK. SEÇİM BİTTİ. HALA MUHALEFETLE UGRAŞARAK PRİM DERDİNDELER.İŞLERİ GÜÇLERİ Mİ BİTTİ,TÜRKİYE SORUNSUZ GÜÇLÜ BİR ÜLKE HALİNE Mİ GELDİ.BOŞ SİYASETCİLERİN İŞİ OLMAMALI BU ÜLKEDE ARTIK.

0
2
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

siz muhalefete çok mu saygı duydunuz şaka mısınız saygı bekliyorsan saygı göstereceksin...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title