Haberler

Ağrı'da Erdoğan'ın yüzünü güldüren kalabalık: Bu 40 bin ile 31 Mart'a yürüyoruz

Güncelleme:

Partisinin Ağrı mitinginde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burada 40 bin kişinin olduğunu emniyetten aldım. Bu 40 bin ile 31 Mart'a yürüyoruz" ifadelerini kullandı. 31 Mart seçimlerinde, AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Salih Aydın'ın DEM Parti'nin eş başkan adayları Hazal Aras ve Mehmet Akkuş ile arasında çekişme olacağı ön görülüyor.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ağrı Dörtyol Kavşağı'nda düzenlenen mitinginde konuştu. Alanda coşkulu bir kalabalığa seslenen Erdoğan, "Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler, İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler" dedi.

Ağrı'nın asırlarca irfana, kültüre, medeniyete, değerlere Ağrı Dağı gibi yüce bir gönüllülükle sahip çıktığını ifade eden Erdoğan, Anadolu'yu tehditlere karşı bir kalkan gibi koruyan serhat şehrinin, cesaretiyle yiğitliğiyle fedakarlığıyla hep örnek olduğunu söyledi.

"AĞRI İLE BİZİM ARAMIZDA KALPTEN KALBE GİDEN BİR YOL VAR"

Bu şehrin insanlarının çalışkanlıklarıyla sabırlarıyla duruşlarıyla farklarını gösteren birer metanet abidesi olduğuna dikkati çeken Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ağrılı kardeşlerim, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde tercihini AK Parti'den yana yaparak muhabbetimize karşılık vermişti. Her ne kadar geçtiğimiz mayıs ayındaki seçimlerde arzu ettiğimiz neticeleri alamamış olsak da Ağrı'nın 31 Mart'ta yine tercihini AK Parti'den yana yapacağına inanıyorum. Ağrı ile bizim aramızda kalpten kalbe giden bir yol vardır. Biz hayatımızı, milli iradenin üstünlüğünü savunmaya adadık. Bu anlayışla vesayetinden darbecisine, terör örgütünden tek parti faşistine, karşımıza kim çıkarsa mücadele ettik. Cumhuriyet tarihinin en köklü demokrasi ve kalkınma atılımlarını hayata geçirmekte kalmadık, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla gözümüzü geleceğe diktik."

Ağrı'da Erdoğan'ın yüzünü güldüren kalabalık: Bu 40 bin ile 31 Mart'a yürüyoruz

"BU 40 BİN İLE 31 MART'A YÜRÜYORUZ"

Alandaki coşkuya dikkati çeken Erdoğan, "Maşallah. Şu anda karşımdaki topluluğa bakıyorum. Yol boyu gayet iyiydi. Burada da 40 bin kişinin olduğunu emniyetten aldım. Bu 40 bin ile 31 Mart'a yürüyoruz." ifadelerini kullandı.

"CHP'YE BİLE YEDEK TEKERLEK YAPACAK DURUMA DÜŞTÜLER"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her safhasını milletle birlikte verdikleri mücadelenin en yakın şahitlerinden birinin Ağrı olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Şimdi yine birileri çıkmış, tek parti faşizmini hortlatmak için can atan CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silah zoruyla yaptıklarını bugün örtülü baskıyla, daha önemlisi tek parti faşistleriyle gizli saklı ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Öyle ki bu uğurda yasakların, hukuksuzlukların ve baskıların sembolü olan CHP'ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler. Ne dünya eski dünya ne Türkiye eski Türkiye. Artık demokrasisiyle, yönetim biçimiyle, eğitimden sağlığa tüm kalkınma altyapısıyla yepyeni bir Türkiye var. Dün Ağrı Ankara'ya, İstanbul'a, Antalya'ya çok uzaktı, dünyaya da çok uzaktı. Bugün ise Türkiye'nin ve dünyanın her yeri Ağrılı kardeşlerim için gelişen iletişim ve ulaşım teknolojilerini emirlerine sunmamız sayesinde adeta bir adım, bir tık mesafede. Geçmişte maval okuyarak sizlere bambaşka bir dünya, bölge ve Türkiye çizenlerin gerçek niyetleri yaşanan her gelişmeyle bir kez daha ortaya dökülüyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütünün adeta parasını verenin istediği gibi tepe tepe kullandığı bir araç olduğunu ifade ederek, "Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler, İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler." dedi.

Ağrı'da Erdoğan'ın yüzünü güldüren kalabalık: Bu 40 bin ile 31 Mart'a yürüyoruz

"BUNLAR İÇİN ÖNEMLİ OLAN TEK ŞEY AĞABABALARINDAN ALDIKLARI EMİRLER"

Erdoğan konuşmasının devamında ise şunları kaydetti:

"Sizlerin iradesini tek parti faşizminin kalıntısı, CHP'nin kifayetsiz, muhteris yöneticilerine meze edenler mi Ağrı'ya hak ettiği hizmetleri getirecek? CHP'li belediye başkan adaylarının buram buram ırkçılık, ayrımcılık kokan tüm söylemlerine seslerini çıkarmayanlar mı sizin hakkınızı savunacak? Ağrı'yı ve bu bölgeyi arka bahçeleri olarak kabul edip Batı'ya şirin gözükmek için kendi ülkesine ihanet derecesine varan saldırılar yapanlar mı Ağrılı kardeşlerimin geleceğini inşa edecek? Yıllardır Mecliste oldukları halde ülkenin, milletin, şehirlerimizin en küçük bir meselesinin çözümüne öncülük etmeyenler, katkıda bulunmayanlar mı Ağrı'ya eser kazandıracak? Bugüne kadar bunların bir eseri var mı? Bir eserini gördünüz mü? Bunların ne Ağrı ne Van ne Diyarbakır umurlarında. Bunlar için önemli olan tek şey İstanbul'daki, Brüksel'deki, Berlin'deki, Londra'daki, Washington'daki ağababalarından aldıkları emirlerdir. Zaten fırsatını bulan da soluğu oralarda alıyor. Bunların, iradenizi istismar etmeyi amaçlayan turistik geziler haricinde samimiyetle halinizi hatırınızı sormak için hiç Ağrıya geldiğini gördünüz mü? Şu ulu Ağrı Dağı'na, Tendürek Dağı'na, ala dağlara, teröristlere selam vermek dışında hayırlı bir nazarla bakanını gördünüz mü?"

Bir Ağrı türküsünden, "Ağlarken sen ağlamadın, derdime derttaş olmadın, sen bana gardaş olmadın" dizelerini okuyan Erdoğan, "Size kardeş olmayanlara siz de kapınızı ve gönlünüzü kapatın." ifadesini kullandı.

Ağrı'da Erdoğan'ın yüzünü güldüren kalabalık: Bu 40 bin ile 31 Mart'a yürüyoruz

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Akkuş Mehmet Salih Salih Aydın Hazal Aras DEM Parti AK Parti Aydın Ağrı Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

Gökhan Akgül:

TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNDERİYOR. KAÇ İLDEN GETİRİLDİ ACABA KALABALIK...

426
78
yanıtYanıtla
Fatih :

adamın kaybettiği seçim yok siz halen 20 yıl önceki muhalefet zihniyetinden kurtulamadınız. bu zihniyetiniz yüzünden kazanıyor bu adam. sizin zihniyetiniz seçmeni bu adama itiyor. siz kendinizde sorun aramaya ne zaman başlarsanız o zaman kazanırsınız.

yanıt111
yanıt211
Spectrum:

Kazanmasının sebebi seçenek olmaması, gelişmiş ülkelerde yüzde 5 göremez

yanıt125
yanıt35
Snr:

Spectrum neden yüzde 5 görmez diyim.cunku Avrupa milleti okuyup sorgulayan bi toplum.bizimkilerede böyle saça böyle tarak

yanıt90
yanıt23
Spectrum:

Avrupa insanı halkını kalkındıranı seçiyor, işine hangisi gelirse onu getiriyor başa. Bizim burada parti taraftarlık gibi yensede yenilsede ben A partisini tutuyorum diyor. Ölsekte ben A partisine oy vereceğim zihniyeti. Her 5 yılda bir yönetim değişmeli ve rekabet olmalı. Kimse istediği gibi at koşturmamalı.

yanıt67
yanıt10
Hasan Tutak:

Maşallah helal olsun Ağrı ilimize durmak yok yola devam

81
300
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Uzaya Kadar Yolunuz Var..

yanıt168
yanıt42
Hacer Güler:

Mee de bakim yok bu daha kuzu

161
43
yanıtYanıtla
Vatansever:

Hacer Kusura bakma bugün saman balyanı göndermeyi unutmuşum hemen gönderiyorum

yanıt11
yanıt19
HAKAN GÖKTAŞ:

çoğunluğu başka il ve ilcelerden toplama pek inanasım gelmiyor bence sokağa çıkıp emeklinin derdini dinlemeleri yoksa hep aynı şeyler gabbarda petrol çıktı zaaam doğal gaz bulduk zaam emekliye gelince kaynak yok iyide onu bitirmeden önce siz düşünecektiniz faturayı niye emekliye kesiyorsunuz adı üstünde emekli yazık günahtır

58
10
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title