Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Aydın Ünal, İstifa Etti

Güncelleme:

Erdoğan'ın uzun yıllardır yanından ayırmadığı Başdanışmanı Aydın Ünal, haziranda yapılacak genel seçimlerde aday olabilmek için görevinden istifa etti.

Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde birçok etkili konuşmasına imzasını atan, Cumhurbaşkanlığı döneminde de Başdanışmanı olan Aydın Ünal görevinden istifa etti.

Ünal'ın milletvekili adayı olmak için istifa ettiği öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre Ünal, Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde de birkaç kez görevinden ayrılmak istemişti. Ancak Erdoğan kendisini bırakmamamıştı.

ANKARA'DAN ADAY OLACAK

Ünal'ın Ankara'dan aday olması bekleniyor. Ünal'ın seçim çalışmalarında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da yanın da yer alacağı öğrenildi.

AHMET ÜNAL KİMDİR?

Çevresinde 'erbab-ı kalem' olarak bilinen Ünal, İngiliz Filolojisi mezunu ve şair. 40'lı yaşlarının başında olan Ünal ön plana çıkmayı sevmediği için çok tanınan biri değil.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

recep tayyip erdoğan aydın ünal Sıkıcı Politika Haberler

500

Yorumlar (37)

ÜLKÜCÜ:

Ailece Kalkınma Partisi olarak bu sefer halktan nasıl oy isteyeceksiniz. Gerçi size inanacak koyun çok. . . . . . . . . . . . . .

41
17
yanıtYanıtla
_h.omer.kokcu_:

şu lafa bakarmısın yaa!padişahlık gelecekmiş ülke iyice diktatörlüğe gidiyormuş bilmem neymiş. . la oğlum siz ne zaman dürüst efendi delikanlı olcanız he?ülkede millet liderini sandıkta seçmiyomu ne alaka diktatörlük??12 yılda 10 tane seçim yapıldı hepsindede aldınız boyunuzun ölçüsünü. 15 parti birleşti yinede erdoğanı deviremediniz. sinirinizden delirip yenildikçe millete hakaret küfür savurdunuz sırf ak partiye oy verdi diye herkesi cahil yobaz makarnacı kömürcü ilan ettiniz. her seçimde madara olmaktan bıkmadınızmı?milletin ak partiyi ve erdoğanı sevdiğini adınız kadar iyi biliyosunuz. o halde işi saptırıp abartmaya gerek yok siz düşünün nerede hatamız var millet bize niye oy vermiyo onu düşünün boş işlerle meşgul olacağıza. .

19
30
yanıtYanıtla
.:

HABERİN İLK SATIRINI BİLE OKUMAYAN MALLAR APTALCA AHKAM KESMİŞ! YASALARA GÖRE MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK DEVLET ÇALIŞANLARI SEÇİMDEN 6 AY ÖNCE İSTİFA ETMEK ZORUNDALAR, ADAM DA MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAĞI İÇİN İSTİFA ETMİŞ! LAN O KAFALARINIZDAKİNİ BEYİN DİYE TAŞIYORSUNUZ BİR DE, TİPİK CHP KAFASI! APTALLIK BAŞA BELA!

16
18
yanıtYanıtla
65:

BU ADAMLAR YÖNÜNÜ KIBLEYE ÇEVİRMİŞ NAMZ MI KILIYORLAR

22
11
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

SOKAĞA ÇIKIP DOLAŞSAM DANIŞMANA ÇARPIYORUM NE LAN BU

20
13
yanıtYanıtla
Kemal Mustafa Mobil-IOS:

başdanışmanı istifa etmiş yalaklık yapacak seçim yaklaştı bu Recep ne zaman istifa edecek yoksa başına ABD ip asacak

11
21
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

HEPİNİZİ YÜCE DİVAN İLE ÖDÜLLENDİRECEK BU HALK. İDAMIDA GERİ GETİRECK. BÜTÜN VATAN HAYİNLERİNE İDAM. KURU EKMEK HARAM.

18
9
yanıtYanıtla
erdoganmobilWeb@haberler.com:

Erdoganin Kore baskani kim kon mudur nedir ne farkı var onunla adam ne derse. O olur bitane müslüman dini imani için desenki yolsuzluklar peşkeş çekmeler yok rizanin ortakları iranda hapishanede daha anlatacak çok şeyler var ama kelimeler yetmez gerçek mümin değilsiniz

15
11
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

NASIL Kİ BİR ZAMANLAR MERHUM ERBAKAN MAAŞLARA YÜZDE YÜZ ZAM YAPARKEN NE KADAR MAAŞLARA ZAM YAPSA DA ONU İSTEMİYORUZ DİYEN MALLAR VARKEN ŞİMDİ DE BİR PAKET MAKARNAYA YALAKALIK YAPAN MALLAR VAR BAKALIM BU ZAMANIN YALAKALARI ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA KİMLERE YALAKALIK YAPACAKLAR BU YALAKALAR TIPKI PARAZİT YAŞAYAN ASALAK CANLILAR GİBİ BİRİLERİNE YALAKALIK YAPMADAN YAŞAYAMIYORLAR ALLAHA KUL OLMAK YERİNE KULA KUL OLUYORLAR ALLAH BUNUN HESABINI ELBET SORACAKTIR

22
3
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

ŞİMDİ DEVLET KURUMLARININ BAŞINDA GÖREV ALAN VE HÜKÜMETE YAKIN OLAN MEMURLAR TEKER TEKER İSTİFA EDECEKLER. . ACABA KAÇINCI SIRADAN LİSTEDE YER ALACAKLAR BU MUAMMA AMA ELBETTE Kİ RTE YAKIN OLMAK BİLE ONLARI SONUÇTA BİR ŞEKİLDE TEKRAR MAKAM SAHİBİ YAPMAYA YETİYOR. . . BİZLER DE KPSS İÇİN DİRSEK ÇÜRÜTELİM BEYİN YORALIM ÇABALAYIP ÇIRPINALIM YAZILI SINAVI GEÇİP MÜLAKATTA NAL TOPLAYALIM. . . NEDEN?????????? BENİM SİZDEN ALÇAK KALIR NE YANIM VAR. . YA-LA-KA OLMAMAK DIŞINDA. . .

15
7
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title