Haberler

10 ülkeye yeni büyükelçi atandı

Güncelleme:

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı atama kararlarına göre 10 ülkeye yeni büyükelçi atandı. Yapılan yeni atamalara göre Tunus Büyükelçiliği'ne Ahmet Misbah Demircan, Kuzey Makedonya Büyükelçiliği'ne Fatih Ulusoy, Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne Emrullah İşler ve Portekiz Büyükelçiliği'ne ise Haldun Koç atandı. Öte yandan Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Fatma Seniha Nükhet Hotar ise Akdeniz için Birlik (AiB) nezdince Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilciliği'ne atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı atama kararlarına göre Tunus, Kuzey Makedonya, Suudi Arabistan, Slovakya, Portekiz, Cibuti Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, Somali, Çad ve Gambiya'ya yeni büyükelçiler atandı.

Cumhurbaşkanı atama kararlarının yer aldığı 32462 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Atama kararlarına göre bazı ülkelere yeni büyükelçi atamaları yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Bazı ülkelere yeni büyükelçiler atandı

SUUDİ ARABİSTAN'IN DA ARASINDA OLDUĞU 10 ÜLKEYE YENİ BÜYÜKELÇİ

Tunus Büyükelçiliği'ne Ahmet Misbah Demircan, Kuzey Makedonya Büyükelçiliği'ne Fatih Ulusoy, Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne Emrullah İşler, Slovakya Büyükelçiliği'ne Erkan Özoral, Portekiz Büyükelçiliği'ne Haldun Koç atandı.

Ayrıca İslam İşbirliği Teşkilatı Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği'ne Cenk Uraz, Cibuti Büyükelçiliği'ne Erdal Sabri Ergen, Dominik Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne Emriye Bağdagül Ormancı, Somali Büyükelçiliği'ne Alper Aktaş, Çad Büyükelçiliği'ne Cem Utkan, Gambiya Büyükelçiliği'ne Fahri Türker Oba ve Akdeniz için Birlik (AiB) nezdince Türkiye Cumhuriyeti Özel Temsilciliği'ne Fatma Seniha Nükhet Hotar atandı.

TÜRK PATENT VE MARKA KURUMU'NA ATAMALAR YAPILDI

Öte yandan Türk Patent ve Marka Kurumu'nda açık bulunan Yönetim Kurulu üyeliklerine Fatih Erkekoğlu ve İlker Murat Ar atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Bazı ülkelere yeni büyükelçiler atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Bazı ülkelere yeni büyükelçiler atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Bazı ülkelere yeni büyükelçiler atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Bazı ülkelere yeni büyükelçiler atandı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Fatma Seniha Nükhet Hotar Dokuz Eylül Üniversitesi Ahmet Misbah Demircan Türkiye Cumhuriyeti Suudi Arabistan Emrullah İşler Fatma Seniha Fatih Ulusoy Nükhet Hotar Makedonya Portekiz Akdeniz Türkiye ulusoy Tunus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Mark Kolçak:

Hiçlik seviyesine en yakın olan MANA ve MANTIK ülkemizi yani Türkiyeyi korusun. Hergün Türkiye'nin çöp kutularında bir sürü güzel şeyler buluyorum. Mana ve Mantık Türkiye'yi başımdan yani hayatımdan eksik etmesin. Mana ve Mantık Türkiye'yi olumsuzluklardan ve savaşlardan korusun. Teröristlere ise şunu demek isterim.. çöplerde bir sürü şey bedava varken.. terörist olmaya ne gerek var.. suç işlemeye ne gerek var ?

6
37
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Ben genç bir çocuk iken.. annem ve herkes beni çok severdi. hiç kimse bana aşağı baş parmak işareti vermezdi. ancak şu an ise herkes bana aşağı baş parmak işareti veriyor.

yanıt0
yanıt3
mardinli yiğit:

vay be.. atanan bu büyükelçiler isterlerse dünyanın en fakir ülkelerine gitsinler yine de en rahat, en lüks hayatları yaşarlar, kısacası her türlü imkan kendilerine sunulur, lük bir konutta kalıp, yeme içme giyinme gibi her türlü giderleri de kendi devletleri tarafından karşılanır.. vay ki vay.

24
7
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

atamalara çok dikkat etmek gerek. liyakat ve adalet mutlaka gözetilmeli. vatandaşın, ülkesine bağlılığı bu şekilde artar. ister b.elçi ister hademe olsun. her tür devlet kadrosuna hakkaniyete göre atama yapılmalı.

20
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title