Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yaylası'ndan ayrıldı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yaylası'ndan ayrıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize programının son gününde kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere helikopterle geldiği Ayder Yaylası'ndan ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yaylası'ndan ayrıldı

RİZE - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize programının son gününde kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere helikopterle geldiği Ayder Yaylası'ndan ayrıldı.

Dün Rize Merkez Kentsel Dönüşümü, Isırlık Tabiat Parkı, Müyesser Kart Huzurevi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine ve ismini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde mütevelli heyeti toplantısına katılan Erdoğan, bugün helikopterle Güneysu ilçesinden Ayder Yaylası'na geldi. Yaylayı önce havadan gören ve incelemelerine havadan başlayan Erdoğan, helikopterinden inerek yaylada kendisine verilecek brifing için Kaçkar Resort Otel'e geçti.

Otelde kendisine verilen brifing sonrası Erdoğan bir süre yaylada yapılan çalışmaları yerinde görerek yetkililerden bilgi alırken, ardından Rize'den ayrılmak üzere helikopterle Rize-Artvin Havalimanı'na hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ayder Yaylası Rize Turizm Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title