Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alparslan Türkeş'in kabrine ziyaret

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefatının 27'nci yıl dönümü dolayısıyla Beştepe'deki anıt mezarını ziyaret etti. Erdoğan ziyaret sırasında Türkeş'in kabrine kırmızı beyaz karanfiller bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vefatının 27'nci yıl dönümü dolayısıyla MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in anıt mezarına bir ziyaret gerçekleştirdi.

TÜRKEŞ'İN OĞLU DA EŞLİK ETTİ

Erdoğan'a, Alparslan Türkeş'in oğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, AK Partili ve MHP'li isimler de eşlik etti. Yapılan dualar sonrasında Erdoğan, Türkeş'in kabrine kırmızı beyaz karanfiller bıraktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alparslan Türkeş'in kabrine ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alparslan Türkeş'in kabrine ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alparslan Türkeş'in kabrine ziyaret

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Alparslan Türkeş Beştepe MHP Politika Haberler

500

Yorumlar (3)

Fışkıran Volkan:

Seçimleri kaybetti ama ülkeye çok şey kazandırdı.

4
6
yanıtYanıtla
Hayri :

Doğru çamaşır makinası buzdolabi falan gördük sayesinde cep telefonu geldi heey gidi günler öncesinde yüksek tepelere çıkıp ateş yakardık duman olsun diye fırın lı sobalar vardı evlerde tv lerde kalorifer peteklerini görürdük yabancı filmlerde, ne güzel sıcak hayaller kurardık fakirdik ama onurluyduk atatürk ün basma fabrikalarında üretilen bezler kapsardı evleri satıverdi bir anda çok kazancımız vardı ama hepsini kaybettik

yanıt6
yanıt2
Hayri :

Bu tuğrul Türkeşi neden inatla vekil yapar ne birikimi vardır hangi potansiyel işlere görevlendirilir mecliste sesini duyan kendini gören bir Allahın kulu varmıdır anladık boşta kalmasın diye yapılan bir görevlendirme de mhp den dışlanmış o zaman sen niye sahip çıkarsın burada da danışıklı dövüş mü var

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title