Haberler

Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'tan "Cumhurbaşkanı adayı olacak" iddialarına yanıt: Gündemimde yok

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak adı geçen Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'tan iddialara yanıt geldi. "Benim dışımda gelişen bir konu" diyen Kılıç, ayrıca 6'lı masada yer alan liderlerle herhangi bir görüşmesinin olmadığını belirtti.

Siyasetin son günlerde en çok konuştuğu konu; olası cumhurbaşkanı adayları... Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun ardından bir isim daha ortaya atıldı. Millet İttifakı'nın 2023 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olarak Eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ı düşündüğü iddiası, gündeme bomba gibi düştü.

"İDDİANIN TEMELİNİ BİLMİYORUM"

Habertürk'ten Çimen Çetin'e konuşan Kılıç, konuyla ilgili yapmış olduğu ilk açıklamada, "Neye dayanarak böyle bir iddia ortaya atıldı bilmiyorum. İddianın nedenini ve temelini bilmiyorum" ifadelerini kullandı. Kılıç, Millet İttifakı liderlerinin yaptıkları açıklamalara da işaret ederek, "Başkanlar, adaylarla ilgili görüşmelerin sürdüğünü ve henüz isim tespit etmediklerini söylüyorlar" ifadesini kullandı.

"MİLLET İTTİFAKI İLE GÖRÜŞMEM OLMADI"

Haşim Kılıç, ayrıca 6'lı masada yer alan liderlerle de herhangi bir görüşmesinin olmadığını ve adaylık konusunun da gündeminde bulunmadığını söyledi.

MANSUR YAVAŞ DA İDDİALARI DOĞRULAMADI

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olacağı iddia edilen bir diğer isim ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş. Bugün yaptığı açıklamasında iddiaları yanıtlayan Yavaş, "Bir belediye başkanı sadece görevini yapmalı. Çizgimi hiç bozmadım, hiçbir zaman cevap vermeyeceğim. Kendimi kamu görevlisi olarak görüyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Haşim Kılıç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (10)

Paraner:

Zamanında görevini yapabilseydi şimdi akp olmayacaktı.Ne işe yarar ki bu adam.

11
22
yanıtYanıtla
Murat Aydın:

Paraner: hadi len ordan

yanıt7
yanıt1
Demir Acer :

biraz haklilik payi var

yanıt0
yanıt0
Demir Acer :

bence olur sakincasi yok

12
21
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Belediyeci başkanlardan daha etkili ve yararlı olur,isabet olmuş

3
16
yanıtYanıtla
masteng aston:

Chp iyice bozdu.mansur haric kazanma sanslari yok.

12
6
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Mansur un ne gibi projeleri ve icraatleri var?

yanıt0
yanıt1
Çınar Tunç:

Cumhurbaşkanı genç bir isim olmalı. Sosyal hayatı yıllar önce bitmiş. Ülkenin şu anki halinden bihaber bir insan başa gelirse ülkenin durumu değişmez.

14
3
yanıtYanıtla
ali can:

yok daha neler

15
1
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

yok öyle bişey :D cumhur ittifakını desteklemiyor mu bu millet ittifakından kim aday yapar bunu :D

9
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title