Haberler

Cumhur İttifakı adayından CHP'li adaya skandal tepki: Kızım az kendine gel, önüne gelene sarılıyorsun

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın Ordu Çamaş Belediye Başkan Adayı Mahmut Ayparçası, CHP'nin Çamaş Belediye Başkan Adayı Leyla Çıtır için tartışma yaratan ifadeler kullandı. Ayparçası, "31 senedir kendi maaşını toplayamadı bu, ortalıkta süs kabağı gibi gezdi durdu. Kızım az kendine gel ya. Önüne gelene sarılıyorsun. Bizim inancımızda var mı bu? Ahlakımızda bu var mı?" dedi.

Ordu'da Çamaş ilçesinin Cumhur İttifakı Adayı olan MHP'li Mahmut Ayparçası'nın CHP'nin adayı Leyla Çıtır'a karşı sarf ettiği sözler tepki yarattı.

"ÇOK İYİ BİLDİĞİ BİR ŞEY VAR O DA DEDİKODU YAPMAK"

MHP'den geçtiğimiz dönemde belediye başkanı olarak seçilen ve tekrar Cumhur İttifakı tarafından aday gösterilen Mahmut Ayparçası seçim çalışmaları sırasında, CHP'nin adayı Leyla Çıtır hakkında, "31 senedir kendi maaşını toplayamadı bu, ortalıkta süs kabağı gibi gezdi durdu. Başka bir şey yok. Çok iyi bildiği bir şey var, iyi dedikodu yapmak. Eğer oraya da takılırsam sana o dedikoduları da canlı yayında anlatırım. Tamam mı? Kızım az kendine gel ya. Ya sonuçta bu bir seçim ne oluyor ya? Önüne gelene sarılıyorsun. Bizim inancımızda var mı bu? Ahlakımızda bu var mı? Sen Çamaş'a çok kötü örnek oldun. Kendine gel az" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı adayından CHP'li adaya skandal tepki: Kızım az kendine gel, önüne gelene sarılıyorsunCHP'nin Çamaş Belediye Başkan Adayı Leyla Çıtır.

"BEN KENDİMİ BİLEN BİR KADIN OLARAK BU SÖZLERİ KABUL ETMİYORUM"

CHP'li Leyla Çıtır sosyal medya hesabından MHP'li Ayparçası'na cevap vererek, "Karşılıklı saygı ile yürüttüğümüz bu seçim sürecini bugün Mahmut Ayparçası tarafıma yaptığı büyük bir saygısızlıkla bozmuştur. Tarafıma 8 Mart Dünya kadınlar gününde bir dizi hakaret ederek kendi seviyesini belli etmiştir. Ben kendimi bilen bir kadın olarak söylenen sözleri asla kabul etmiyorum. Toplumun ve ailenin temelini oluşturan kadına saygısı olmayan bir kişiye ne anlatılsa kâr etmeyecektir. Bu nedenle ben rakiplerimi değil, kendimi ve Çamaş'ım için yapacaklarımı anlatmaya devam edeceğim" dedi.

CHP'Lİ ADIGÜZEL: SİYASETİN BİR AHLAKI, BİR SEVİYESİ VAR

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Mahmur Ayparçası'na sert tepki gösterdi. Adıgüzel sosyal medya hesabında, "Ordu Çamaş ilçesinin mevcut belediye başkanı ve yeniden Cumhur İttifakı adayı Mahmut Ayparçası, CHP'nin kadın adayı Leyla Çıtır'a hem de Kadınlar Gününde, bir Kadın Kooperatifinde ahlaksızca hakaret ediyor. Siyasetin de bir ahlakı var, bir seviyesi var. Bunun seviyesi zaten belli de o yanında oturup sessiz kalanlara ne demeli. Kendi partisi ve AKP'li yetkililer ile vekiller bunun ayarını düzeltecek mi, yoksa o işi ben mi yapayım?" ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı adayından CHP'li adaya skandal tepki: Kızım az kendine gel, önüne gelene sarılıyorsun

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mahmut Ayparçası Çamaş Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

faruk merttürk:

Vallahi bunların kalbi kirli. Zihniyeti çürük. Ağzı bozuk.

478
67
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Doğru söylüyorsun ama bu millet islamla alakalı olmadığından şimdi sana saldırır

91
230
yanıtYanıtla
faruk merttürk:

İslam temizdir. Zan'dan uzak durur.

yanıt178
yanıt6
faruk merttürk:

Uydurduğunuz dini bırakıp İslam'i seçerseniz memleket huzur bulur.

yanıt173
yanıt7
Özkan Bulut:

İslammi bizim sadece ağzımızda var İslam haram yemek hak yemek herşey sizde ama maşallah dinde elinizde

yanıt130
yanıt8
Mehmet Vatandaş:

Sen zat ı muhteremin aynı zamanda halasının kızı olana, evlatlığının eşini boşatıp kendine nikahladığını unutmuşsun veya bilmiyorsun galiba :)))

yanıt63
yanıt19
Erkan Can :

islamda iftira da gıybet de hırsızlık da adam kayırma da kul hakkı da yoktur.. partinizin islamla tek alakası oy toplamak için kullanıyor oluşunuz.

yanıt37
yanıt1
Servet BÖLÜK:

Kaybetme korkusu sarmış belliki!!!

202
30
yanıtYanıtla
FLOZOF:

yazık gerçekten çok yazık

171
24
yanıtYanıtla
birgörüş:

Bu olay bu söylediğin doğru bile olsa. söylemek gerçek bir müslümana yakışmaz...

145
11
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title