Haberler

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Kreşi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Kurtuluş Gülen Yüzler Semt Kreşini ziyaret ederek, çocuklarla sohbet etti ve onların önemini vurguladı.

Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla Kurtuluş Gülen Yüzler Semt Kreşini ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kreş çocuklarına, Büyük Önder Atatürk'ün izinden ayrılmamaları öğüdünde bulundu. Başkan Çetin, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Onların haklarını her alanda savunmalıyız" dedi.

Dünya Çocuk Hakları Günü dolasıyla Kurtuluş Gülen Yüzler Semt Kreşini ziyaret eden Başkan Soner Çetin, tek tek sınıfları gezdi, çocuklarla sohbet etti ve günün anlamını sordu. Kreş çocuklarının verdiği cevaplardan çok mutlu olan Başkan Soner Çetin, "Bugün 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü. Dünyada yaşayan tüm canlıların belirli hakları vardır. Doğal olarak çocuklar da belirli haklara sahiptir. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz" diye konuştu.

Başkan Soner Çetin, çocukların en iyi şekilde yetişmesi için çaba harcadıklarını belirterek, "Şimdi bana Büyük Önder Atatürk'ün çizdiği yoldan ayrılmayacağınıza dair söz vermenizi istiyorum" dedi. Çocuklar hep bir ağızdan "Söz" diye bağırınca Başkan Soner Çetin çok mutlu oldu.

Başkan Soner Çetin, bir süre çocuklarla sohbet ederek, onların oyununa katıldı. Çocuklarla keyifli zaman geçen Başkan Soner Çetin, onlardan anne babalarını üzmemelerini istedi.

Başkan Çetin, kreş ziyaretinde çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Kaynak: ANKA / Politika

Çocuk Hakları Günü Soner Çetin Çukurova Dünya Çocuk Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title