Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kayınbiraderi siyasete girdi! Partisi ne AK Parti ne CHP ne de MHP

Güncelleme:

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün kayınbiraderi Mustafa Arabul, Zafer Partisi'nden siyasete girdi. Arabul'un Genel İdare Kurulu'nda yer alması da dikkat çekti.

Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi, 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni geçtiğimiz günlerde düzenledi. Zafer Partisi'nde GİK'e girecek isimler merak ediliyordu. Zafer Partisi Genel İdare Kurulu'nu oluşturan isimler belli olurken bu isimler arasında Mustafa Arabul ismi dikkat çekti. Mustafa Arabul İsmailağa Cemaati'nin en önemli isimlerinden birisi ve medya yüzü olan, Cübbeli Ahmet'in kayınbiraderi.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kayınbiraderi siyasete girdi! Partisi ne AK Parti ne CHP ne de MHP

CÜBBELİ'NİN DİNİ NİKAHLI EŞİNİN KARDEŞİ

Mustafa Arabul Cübbeli Ahmet'in "Dini nikahlı" 2. eşi olan Büşra Mihrimah Ünlü'nün kardeşi. Ancak Büşra Mihrimah Ünlü'nün gerçek adı Mehrican Arabul. 1992'de Mehrican Arabul'u kendisine 2. eş yapmak isteyen Cübbeli Ahmet bir ailevi kriz yaşamış ve Cübbeli Ahmet'in ilk eşi Mine Ünlü kendisinden boşanmak isteyince "Karı-koca gibi görünebilmek" için adını değiştiren Mehrican Arabul, adını ve soyadını mahkeme kararı ile Büşra Mihrinah Ünlü olarak değiştirmişti. Arabul aynı zamanda 2018 seçimlerinde AK Parti'den İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı olmuş bir isim.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın kayınbiraderi siyasete girdi! Partisi ne AK Parti ne CHP ne de MHP

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cübbeli Ahmet Hoca AK Parti Haberler

500

Yorumlar (11)

Hamit Gündoğdu:

Zafer partisi kimler tarafından çamurlama ve iftira kampanyasına maruz bırakılıyor millet onları da çok iyi tanımakta. Ben olumlu düşünüyorum Zafer partisi Türkiye'nin sessiz çığlığı olmaya devam edecektir.

45
66
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Zafer Turizm geliyor Allahın izni ile

41
41
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Ahmet Hoca, ilmi olan değerli olan bir Alimdir. Hoca'nın kayınbiraderinin, ırkçılığı net olarak bilinen bir partiye girmesi tuhaf ve tasvip edilecek bir şey değildir.Ancak Îslâm Alimi Ahmet Hocaylada hiç bir alakası yoktur.

38
30
yanıtYanıtla
Okan Kocabas:

Sen onun Avukatımısın kardeş

yanıt7
yanıt11
YİGİT TÜRKALP:

alim dediğin siyasete girmez.şov peşinde koşmaz.gereksiz konuşmaz.öyle herşeye karışmaz.sadece dinin gerektirdiği kuralları uygular.halka dini aşılar. maalesef hoca yolunu şaşırmış.

yanıt9
yanıt8
Ütopik Yorumcu:

Gayet normal girebilir yani bir problem yok

40
8
yanıtYanıtla
zırzop:

Peygamberimizin amcasıda en baş düşmanıydı, insan ne ederse kendine eder akrabaya sülaleye bağlamayın bazı şeyleri

12
0
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

max zafer :D

3
8
yanıtYanıtla
Alt Tan:

Tam yerini bulmuş. Cübbelide doğu perinçeğin partisine katılmalı bence

2
7
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Giremiyor mu insan değilmi :)

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title