Haberler

Çilsal, Gülerce ile Görüşmesini Doğruladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce ile Yalova’da 15 Mart günü görüştüklerini doğruladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Çilsal, Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce ile Yalova'da 15 Mart günü görüştüklerini doğruladı. Çilsal, "Memleket meselelerini görüşmek üzere güzel insan, fikir önderi Hüseyin beyle, Yalova'da görüştük" dedi.

Kayseri'deki seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı, Düvenönü ve Kiçikapı'daki esnafı ziyaret eden Osman Çilsal, 15 Mart günü Yalova'da Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce ile görüşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çilsal, "Seçim çalışmasındayız, esnaf geziyoruz. Enterasandır, insanların birbirleriyle görüşmesinin bu kadar ses getirdiğini ve iktidarın korkaklığını görmek manidar. Hani her şeye manidar diyorlar ya. Oturmuşuz, bir çay, kahve içmişiz Hüseyin beyle. Memlekete mal olmuş, bir güzel insan, fikir önderi. Hal hatır sorduk. Genel konuları konuşup farklı televizyon kanallarına çıkabilir miyiz, onu konuşalım diye gitmiştik" diye konuştu.

İnsanların birbirleriyle konuşmasının suç olduğu ya da altında bir şeyler arandığı bir dönem yaşandığını ileri süren Çilsal, "Onun da ötesinde, beni kim desteklerse, ona saygı duyarım, mutlu olurum. Tabii ki insanların desteğini almak lazım. Yani asıl kendilerini sigaya çekmeleri lazım. Düne kadar aslan, kaplan dedikleri vampir oluyorsa, düne kadar yan yana yürüdükleri paralel oluyorsa, bir de kendilerini alsınlar Allah aşkına" ifadelerini kullandı.

Çilsal, "Hüseyin beyle görüşmemiz de bundan ibaret. Ben hem kendi partilimi ziyaret etmişim hem de Hüseyin beyle de oturup sohbet etmişim. Doğrudur. İnkar edecek halimiz yok" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Gülerce Osman Çilsal Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title